Duurzaam biologisch ecologisch

Duurzaam kopen is duurzaam doen!

Bab Star jr. BV is de eerste Nederlandse groothandel die MPS A en EKO  inzichtelijk maakte in zijn bestelsysteem en op de factuur. Als geen ander is hij ambassadeur van en kent hij het belang van de Barometer duurzame bloemist.

Wilt u kunnen aantonen dat u bewust bezig bent met milieuvriendelijk, groen en duurzaam ondernemen? Kijk dan eens op de website van Barometer Duurzame Bloemist. Barometer duurzame Bloemist is een certificatiesysteem voor duurzamere bedrijfsvoering en inkoop van duurzamere bloemen en planten. De betrouwbaarheid van een keurmerk staat of valt met de borging ervan. Bij de Barometer Duurzame Bloemist is dat goed geregeld.

Met de barometer Duurzame Bloemist toont een bloemist aan dat hij/zij duurzaam onderneemt

U kunt certificaten behalen op verschillende niveau’s: brons (15% inkoop), zilver (30% inkoop) en goud (50% inkoop) van duurzame bloemen en planten met een erkend keurmerk (MPS A, EKO); Hiermee kunt u zich profileren als milieuvriendelijke bloemist. Ook kunt u laten zien dat u maatschappelijk betrokken bent bij het milieu door het logo van het behaalde certificaat bijvoorbeeld te gebruiken op uw website en op uw facturen.

BabStar.nl ook voor duurzaam

Door uw inkopen te doen in de webshop van BabStar.nl bereikt u gemakkelijk het vereiste percentage om een certificering te behalen bij de Barometer Duurzame Bloemist. Op de facturen staat een handig overzicht van het percentage duurzame producten (MPS A/ EKO) wat is ingekocht.

Heel handig: het percentage duurzame bloemen vindt u terug op uw factuur

Plastic en karton recyclen

Ook recyclen we alle plastic en karton wat meegeleverd is met uw bestelling. U kunt dit samen met het meermalig fust retour zetten. Voor het recyclen van plastic zijn speciale doorzichtige afvalzakken verkrijgbaar in de webshop.

BabStar.nl ook voor duurzaam Lees meer over recyclen van meegeleverd plastic en karton (u kunt dit gewoon retour sturen).

BabStar.nl Skal gecertificeerd

Wilt u meer informatie over duurzame bloemist zijn? Wij staan u graag te woord om het uit te leggen, een groot aantal van onze klanten doet mee aan de Barometer Duurzame Bloemist. Om biologische bloemen te kunnen leveren aan de duurzame bloemist heeft BabStar.nl een biologisch certificaat ontvangen van Skal Biocontrole. Dit betekent dat BabStar.nl de biologische EU regelgeving goed naleeft.
(Lees ook: Bab Star is Skal gecertificeerd)

Koop bewust, kies duurzaam!

In de webshop van Bab Star jr BV zijn duurzame bloemen en planten verkrijgbaar. U herkent ze aan het keurmerk: MPS-A, MPS-A+en EKO. Op de factuur is dit terug te vinden in een handig overzicht. Ook zijn er regelmatig biologische bloemen te vinden in het assortiment.

Tip: Typ in de zoekfunctie in de webshop “MPS” of “Bio” in en u heeft de duurzame producten snel gevonden!

Babstar.nl duurzaam transport

Ook als bedrijf draagt BabStar.nl een steentje bij aan de zorg voor het milieu. Afval wordt gescheiden afgevoerd. Voor het transport maken we gebruik van bedrijfswagens met een schone motor.

Duurzaam | biologisch | ecologisch

Of het nu gaat om biologisch of om ecologisch, u vindt het allemaal in de webshop van BabStar.nl! Meer info? Klik op de knop!

Topbloemen Green florist

Bent u als Bloemist aangesloten bij Topbloemen dan kunt u als Green florist uw bloemen voor uw duurzame boeketten inkopen bij BabStar.nl 
In de webshop van BabStar.nl vindt u volop producten die duurzaam zijn geteeld. U herkent deze milieuvriendelijke producten aan de vermelding MPS-A, MPS-A+ en Bio/EKO(biologisch, ecologisch)

Samen voor duurzaam, lagere kosten voor u en een schonere wereld voor ons nageslacht!

Bab Star jr.