Reviews

Bloemen Korbeld

Raalte

Bab Star ontzorgt, denkt als een bloemist, is toekomstgericht, informatief en duurzaam!

Bloemenatelier De Tulp

Bergen op Zoom

Mede door jullie meedenken, jullie innovatieve manier van werken, goede kwaliteit van de geleverde producten en de prima service behaalden wij niveau Goud. Ga door op deze ingeslagen weg, dan blijven wij nog lang jullie klant!

Bijzonder Bloemen Amersfoort

Amersfoort

Bab Star Jr is een bedrijf wat staat voor service en klantvriendelijkheid, de kwaliteit van de bloemen is top! Maar zit er toch een misser bij dan schromen zij niet om deze te crediteren. Wij zijn erg tevreden over deze ontzettend makkelijke, snelle en minder tijdrovende manier van inkopen!

Vlijtige Lies

Staphorst

Bab Star is voor ons een super manier van inkopen doen. kan er rustig voor gaan zitten en door de site heen snuffelen wanneer het mij uitkomt. Goede bezorgservice. Is er wel een keer iets mis dan is dat met één telefoontje opgelost. Ga zo door dan proberen wij dat ook.

Jouw Bloemist

Zeewolde

B = Betrouwbaar A = Assertief B = Behulpzaam S = Specialist T = Teamwork A = Ambitieus R = Razendsnel Dit staat voor BAB STAR

Florilene bloemen

Eijsden

Babstar, het toppunt van gemak bestellen tijdens koffie met gebak. Kwaliteit en service die zijn toppie bloemist, koop bij Bab Star, gebruik je koppie.

Flowerlovers

Limburg

Super service, voor jullie is nooit wat teveel gevraagd en staan altijd voor ons klaar. Klantvriendelijkheid…verdient een Pluim!! Kwaliteit altijd goed verzorgd en met inkopen hebben wij ook altijd genoeg keus.

The green spot

Leuven (BE)

Bab Star om het in enkele woorden te beschrijven. Goed tot zeer goede prijs kwaliteit, super service, heel goede klantvriendelijkheid , uniek aanbod op de webshop van de verschillende aanbieders op 1 plaats. Voor ons is het de sleutel geweest naar een betere business, beter kwaliteit bloemen , betere inkoop prijzen en minder tijd moeten spenderen om te groothandels af te lopen om een uniek aanbod in de zaak te hebben bij Bab Star vinden we alles op 1 adres en dit geeft weer tijd vrij voor heel wat andere dingen te kunnen realiseren ik kan het enkel maar aanraden aan iedereen en zou zeggen probeer het uit en overtuig jezelf.

Helicon VMBO

Nijmegen

Wij als Helicon vmbo Nijmegen vinden het bestellen via de website zeer handig door de vorm en de opzet van de website. En de ontzettende tijdsbesparing die het ons oplevert. Het assortiment is groot, goed en up to date, van zowel bloemisterijmaterialen en bloemen en planten. Ook ben ik van mening dat de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed is. In deze drie jaar heb ik geen klachten gehad over onze bestellingen, ondanks dat we vaak kleine aantallen bestellen en ‘aparte’ artikelen.