Eenjarige planten: breng meer kleur in je tuin

Zomerse kleurenpracht, maar let op voor de ijsheiligen!

De lente is in volle gang en de dagen worden langer. Dat betekent dat het tijd is om je tuin klaar te maken voor de zomermaanden. Met eenjarige planten kun je je tuin op een eenvoudige manier een prachtige, kleurrijke uitstraling geven. Maar let op: de ijsheiligen kunnen nog roet in het eten gooien!

In een nieuw blog in het Bab Star magazine geven we tips voor het planten van eenjarige planten in je tuin. Je leest alles over verschillende soorten eenjarige planten, wanneer je ze kunt planten en hoe je ze moet verzorgen. Ook wordt er aandacht besteed aan de ijsheiligen en hoe je hiermee rekening kunt houden.

Eenjarige planten fleuren je tuin op

“Deze planten zijn een geweldige manier om je tuin op te fleuren”, aldus inkopers Jac en Ed. “Ze zijn er in alle kleuren en maten, en ze zijn relatief eenvoudig te verzorgen. Met een beetje aandacht en verzorging kun je er de hele zomer lang van genieten.”

In het blog vind je ook praktische tips voor het planten en verzorgen van eenjarige planten. Zo leer je hoe je de juiste standplaats kiest, hoe je de planten moet water geven en hoe je uitgebloeide bloemen moet verwijderen.

eenjarige planten foto van bloemenbureau Holland
foto: Bloemenbureau Holland

Ben je klaar om je tuin om te toveren in een en al kleurenpracht? Lees dan snel het blog!

Of volg ons op Instagram!