Webshop

Alles wat de bloemist nodig heeft in één webshop

Er zijn verschillende manieren om bloemen en planten in te kopen, maar een bloemist heeft meer nodig.
Daarom hebben wij een webshop ontwikkeld waarin alles te vinden is wat u als bloemist nodig heeft.

Naast ons eigen assortiment, krijgt u ook toegang tot de voorraad van collega groothandels.
Zo heeft u de beschikking over een groot assortiment bloemen, planten, accessoires en decoratie artikelen.

Gegarandeerd top kwaliteit

Dagelijks kunt u tot 18:30 uur bestellen en de bloemen die u bestelt worden diezelfde avond/nacht nog bij u geleverd. Netjes op water, veilig verpakt, efficiënt vervoerd en van uitstekende kwaliteit.

Van alle bloemen en planten wordt een ‘live’ foto wordt gemaakt, zo kunt u zelf van elke bloem en plant de versheid, rijpheid en kwaliteit controleren. De hoeveelheid bepaalt u zelf; koopt u een vol fust of liever per bos? Alles kan!

Hoek flowers webshop weddinglist

Pre order mogelijkheden

Door nauwe samenwerking met enkele kwekers, bieden wij ook een speciaal geselecteerd assortiment bruidsbloemen voor vaste prijzen aan. U kunt deze bloemen ruim vooruit bestellen via de pre-orderlijst: Wedding list te vinden in de webshop.

Zo weet u alvast de prijs van de bloemen en kunt u ruim van te voren uw offerte maken.
Deze bloemen worden ’s ochtends gesneden en ’s avonds bij u in de winkel geleverd! Zo bent u verzekerd van betrouwbare kwaliteit!

Externe leveranciers

U kunt in de webshop direct inkopen bij externe leveranciers voor bloemisterijartikelen en decoratie. Alle artikelen die u bestelt via onze webshop worden samen met de bloemen als één bestelling bij u geleverd.

nieuwe webshop Bab Star Hoek flowers

Meedenken met de bloemist

Bij de klantenservice kunt u terecht met al uw vragen. Zoekt u iets speciaals wat niet in de webshop staat, dan gaan zij voor u op zoek. Door de ruime kennis en ervaring in de bloemen kunt u ook bij hen terecht voor advies.

Regelmatig organiseren wij klantendagen en interessante workshops. Meedenken met de bloemist vormt het hart van ons bedrijf. Innovatie en alert reageren op veranderingen in de markt heeft onze prioriteit. Schrijf u in voor de nieuwsbrief en u blijft altijd op de hoogste van de laatste ontwikkelingen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bent u duurzame Bloemist? Dan kunt u voor biologische en duurzame producten heel goed bij ons terecht. Wij zijn de eerste Nederlandse groothandel die MPS A en EKO inzichtelijk heeft gemaakt in het bestelsysteem. Ook op de factuur is het percentage duurzame bloemen overzichtelijk terug te vinden.

BabStar.nl is Skal gecertificeerd; maatschappelijk verantwoord ondernemen, met respect voor mens en milieu, staat bij ons hoog in het vaandel. Al het plastic en karton wat met uw bestelling wordt meegeleverd kunt retour sturen, wij zorgen ervoor dat het gerecycled wordt.

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest