Breng kleur in je leven met geraniums

Het is lente!

De lente is aangebroken en is er geen betere tijd om je huis en tuin op te fleuren met de kleurrijke pracht van geraniums. Deze veelzijdige planten zijn niet alleen een lust voor het oog maar brengen ook een stukje natuurlijke schoonheid in ons dagelijks leven.

Geranium, een makkelijke plant

Geraniums staan bekend om hun rijke kleurenpalet en gemakkelijke verzorging, wat ze tot een favoriete keuze maakt voor zowel beginnende als ervaren tuiniers. Van diep rood tot zacht roze en stralend wit, er is een geranium voor elke smaak en tuinstijl. Dit voorjaar introduceren we enkele nieuwe variëteiten die gegarandeerd een glimlach op je gezicht toveren.

Naast hun esthetische aantrekkingskracht, zijn geraniums ook bijzonder veerkrachtig en kunnen ze goed tegen de wisselvalligheden van het Nederlandse klimaat. Met de juiste verzorging – denk aan voldoende zonlicht, matig water geven en regelmatige bemesting – zullen je geraniums bloeien van het late voorjaar tot aan de eerste herfstvorst.

Om je op weg te helpen naar een bloeiend geraniumparadijs, hebben we een gedetailleerde blogpost samengesteld met tips voor de verzorging van je geraniums. Van het kiezen van de juiste soort tot overwinteringstips, alles wat je moet weten vind je in onze laatste blog.

geraniums voor kleur in je leven

Geraniums voor kleur in huis en tuin

Laat de kleuren van de lente je huis binnen met een paar prachtig bloeiende geraniums. Bezoek onze webshop om de nieuwe variëteiten te ontdekken en duik in onze blog voor alle verzorgingstips die je nodig hebt. Dit is het perfecte moment om je groene vingers aan het werk te zetten en te genieten van de eenvoudige schoonheid die deze fleurige planten te bieden hebben.

Breng kleur in je leven, begin vandaag nog, plant ze in je tuin!

Foto’s: Pelargonium for Europe