Duurzame bloemen en planten: MPS-A/bio

Babstar.nl ook leverancier van MPS-A, Biologisch/EKO bloemen

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen loos begrip. Wij hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd in verantwoord gekweekte, duurzame bloemen en planten en daar zijn we nog lang niet klaar mee.
U vindt deze bloemen in de webshop met als toevoeging MPS-A of MPS-A+.

Naast duurzame bloemen met MPS-A ( Milieu Project Sierteelt) bieden we met name in de lente en zomer, een leuk assortiment biologische bloemen (BIO) aan. Dit doen we in samenwerking met diverse biologische en ecologische kwekers. In de wintermaanden zijn het met name biologisch gekweekte BIO tulpen. Al deze biologische duurzame bloemen hebben het keurmerk EKO(van “ecologisch”).

Maar ook bloemen en planten met een MPS-A en A+ keurmerk worden dagelijks aangeboden. Zo weet u zeker dat u een eerlijk en schoon product koopt.

Tip: om in de webshop deze producten snel te kunnen vinden tikt u in de zoekfunctie van de webshop ‘MPS’ of ‘bio’ in en u krijgt direct een overzicht van alle producten.

BabStar.nl ook voor duurzaam

Meer informatie vindt u hier:

Duurzame bloemist

Bent u nog geen duurzame bloemist en denkt u erover om uw bloemenwinkel duurzamer te maken? dan kunt u veel informatie vinden op de website van Barometer Duurzame Bloemist

BabStar.nl ook voor duurzaam Niet alleen staan er in de webshop duurzame bloemen en planten maar er is meer. Wist u dat u plastic en karton wat u ontvangt met uw bestelling ook via ons kunt recyclen? Lees meer over recyclen van meegeleverd plastic en karton (u kunt dit gewoon retour sturen) via de knop: Recycle. Samen voor duurzaam, lagere kosten voor u en een schonere wereld voor ons nageslacht!

Tip:

Leuke tip voor jouw klanten: Meer informatie over groener, eerlijker en leuker leven is te vinden op de website van Het kan WEL

duurzame bloemen biologische bloemen

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: FacebookInstagramYouTube en Pinterest