Typical Dutch, het is weer tijd voor tulpen!

Ze zijn al een tijdje weer verkrijgbaar: Tulpen! een typisch Hollands product, Typical Dutch.

Het is alweer een aantal jaren geleden dat men er voor het eerst mee begon: de start van het tulpenseizoen vieren met een Nationale Tulpendag. Ook dit jaar is dat het geval namelijk op zaterdag 21 januari 2023. U heeft het vast al gezien in de media. Last van Winterblues? Ga gezellig tulpen plukken!

Lees meer

tijd voor tulpen

Doe mee: Vier de start van het tulpenseizoen!

Vier jij ook de start van het tulpenseizoen? Het thema dit jaar is: Typical Dutch. Zet mooie met tulpen gevulde vazen in je winkel, breng mensen op het idee om vooral tulpen te kopen.

Maak zelf een pluktuin!

Of maak een pluktuin in jouw winkel. De inkopers kochten leuke tulpen op bol, allemaal bijzondere tulpensoorten zijn per kist te koop in de webshop.

Tijd voor tulpen

Bekijk het onderstaande filmpje van Flower Factor, opgenomen in het “typical Dutch” stadje Delft, voor nog meer leuke tips!

Deel blijdschap met tulpen! Zorg voor de stopfactor bij jouw winkel met de vrolijk gekleurde tulp. Daar wordt iedereen toch blij van?!

Meer weten over tulpen?

Als u meer wilt kunnen vertellen aan uw klanten over tulpen, lees dan de inspiratiepagina: Tulpen of de informatiepagina: 7 weetjes over tulpen. Kortom: Het is weer tijd voor tulpen!

Wil jij je winkel in stijl maken om ook tulpendag te vieren? Kijk dan op de website van Tulpen Promotie Nederland.

Deze organisatie houdt zich bezig met wereldwijde promotie van tulpen. ook kun je hier leuke posters downloaden of een It’s time for Tulips vlag bestellen.

Hou ook de social media kanalen van Tulpen Promotie Nederland in de gaten voor nieuws en andere leuke berichten over tulpen. Je kunt deze berichten direct delen met jouw klanten.

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: FacebookInstagramYouTube en Pinterest