Kwaliteitsgarantie

Waar komen de bloemen in de webshop vandaan?

Zo’n 20% van de bloemen in de webshop wordt aan de klok gekocht op de veiling. De andere 80% komt direct van kwekers uit binnen- en buitenland. De bloemen die u koopt in de webshop zijn daardoor supervers en van hoge kwaliteit.

Het grootste deel van de bloemen in de webshop zijn bloemen van Nederlandse topkwekers. Bloemen van hoge kwaliteit. Deze bloemen vallen veelal in het assortiment bloemen met keurmerk MPS A en MPS A+, bloemen die gekweekt zijn met zorg en aandacht voor milieu en medemens.

Deze producten zijn makkelijk te vinden door te selecteren op: Certificaten. Hiermee krijgt u direct het volledige aanbod van deze producten in beeld. Handig voor de Duurzame Bloemist!

Kwaliteitsgarantie en Credits

Beschadigde bloemen of planten ontvangen is al vervelend genoeg, daarom is het aanvragen van een credit heel eenvoudig. Download de app, ga naar de kredietpagina, maak een aantal foto’s en klik op de verzendknop. Zo simpel is het!

Bloemen van hoge kwaliteit met kwaliteitsgarantie!

Planten

Onder het menu Planten in de webshop vindt u de eigen voorraad planten. Deze planten komen veelal rechtstreeks van de kweker. Gegarandeerd vers en van topkwaliteit!

Speciale markeringen

In de webshop vindt u ook producten die speciaal gemarkeerd zijn. Ze zijn snel te vinden via het menu: Specials. De producten zijn gemarkeerd met: Aanbieding, Back in stock, Nieuw!, Prijs verlaagd, Super Deal en Top 25. Elke markering heeft een eigen kleur.