Maatschappelijk verantwoord

Over SKAL & Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Eerlijke bloemen en planten, geteeld met respect voor mens en milieu, wordt door BabStar.nl zeer belangrijk gevonden! Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), met respect voor mens en milieu, staat bij BabStar.nl in een hoog vaandel.

Duurzame bloemen en planten

Voor duurzaam geteelde bloemen en planten kunt u heel goed in de webshop van BabStar.nl terecht. Deze duurzame producten vindt u in onze webshop met het keurmerk: Biologisch(EKO), On the way to PlanetProof, MPS A, MPS A+ en binnenkort MPS A Natural Protected

Barometer duurzame bloemist

Bab Star jr. BV is de eerste Nederlandse groothandel die MPS A en EKO  inzichtelijk maakte in zijn bestelsysteem en op de factuur. Als geen ander is hij ambassadeur van en kent hij het belang van de Barometer duurzame bloemist.

Ook recyclen we alle plastic en karton wat meegeleverd is met uw bestelling. U kunt dit met het meermalig fust retour zetten. Voor het recyclen van plastic zijn speciale doorzichtige afvalzakken verkrijgbaar in de webshop.

Zo geven we samen vorm aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ben je duurzame bloemist  of wil je dit worden lees dan ook eens deze informatie: BabStar.nl ook voor duurzaam

BabStar.nl SKAL gecertificeerd

Onlangs heeft BabStar.nl een officieel biologisch certificaat ontvangen van SKAL Bio Controle. Met dit SKAL keurmerk is duidelijk dat BabStar.nl voldoet aan de eisen volgens de geldende biologische EU wet- en regelgeving om biologische producten te verhandelen.

Wilt u meer weten? Lees dan: BabStar.nl SKAL gecertificeerd