Kerst bij de bloemist

Hoera, het is december!

Is dat eigenlijk wel iets om blij mee te zijn, met december? Volgens de weermannen is op 1 december de winter begonnen. En als je naar het weer kijkt dan lijkt het er op dat ze gelijk hebben. Het is koud, het aantal uren daglicht krimpt nog steeds en de vooruitzichten voor het weer voorspellen ook niet veel goeds. Het lijkt inderdaad op winter. Misschien vraag je jezelf af: Waarom moet ik dan blij zijn dat het december is?

kerst bij de bloemist

Maand vol feestelijkheden

Dat zal ik je uitleggen. December is namelijk niet alleen de donkerste maand van het jaar maar ook een maand vol feestelijkheden. Begin december wordt Sinterklaas gevierd met veel gezelligheid en cadeautjes en daarna duurt het niet lang meer of de kerstdagen komen eraan.

Deze tijd van het jaar is de tijd om het gezellig te maken in en om het huis. Buiten worden overal lichtjes opgehangen. Binnen wordt de kerstboom opgezet en kerstversiering opgehangen. Alles om deze donkere tijd op te vrolijken en de feestdagen te vieren. Ben jij al gestart met versieren?

Voor echt mooie kerstcadeaus ga je naar de bloemist

In tuincentra en bloemenwinkels is het al een tijdje kerst. Tuincentra staan vol met kerstdecoratie en kerstverlichting. Ook lokale bloemisten hebben hun winkel prachtig versierd. Vaak zijn er speciale avondopenstellingen waarin de kerstwinkel gepresenteerd wordt. En als je mooie exclusieve kerstcadeaus zoekt dan moet je echt bij de bloemenwinkel in de buurt zijn!

Wij bezochten een aantal van onze bloemisten en vroegen hen: “Wat betekent kerst in jouw winkel?” We bewonderden de prachtig ingerichte winkels. En zagen dit: Met creativiteit, toewijding en liefde voor bloemen en decoratie worden originele kerstboeketten, kerststukken en kerstdecoratie gemaakt. Wij zijn er trots op leverancier te zijn, wij leveren, jullie creëren. Bloemisten zijn ware kunstenaars!

Ontdek het zelf in het Bab Star magazine (klik op de knop onder de foto’s).