Kerst bij Bloemenwinkel De Paladijn Drachten

Laatst gewijzigd: 12 juni 2024

Een feest van kleur en geur

Het is weer die tijd van het jaar! De straten van Drachten beginnen te twinkelen onder de kerstverlichting, en te midden van deze feestelijke drukte is bloemenwinkel De Paladijn Drachten veranderd in een waar kerstparadijs. Tussen de dagelijkse werkzaamheden door heeft het team van De Paladijn, onder leiding van Alarda, de winkel in slechts anderhalve week omgetoverd tot kerstwinkel. En wat een transformatie is het!

Een feestelijke aftrap van het kerstseizoen

Rond de herfstvakantie, wanneer iedereen al nieuwsgierig de kerstafdelingen van tuincentra afspeurt, duikt Alarda met haar team in de kerstsfeer. En hoe! De opening van het kerstseizoen bij De Paladijn Drachten is altijd iets bijzonders. Met een gezellige avond vol hapjes, drankjes en de nieuwste kersttrends laat ze ons de magie van Kerstmis zien. Dit jaar vallen de speciale kerstballen van Vondels op, samen met de stijlvolle Des Pots vazen en de geurige Wood Wick kaarsen. Van deze exclusieve merken is een grote collectie bij de Paladijn te vinden.

Een familie van bloemisten: De Paladijn door de jaren heen

De Paladijn Drachten is meer dan zomaar een bloemenwinkel. Wist je dat Alarda’s opa al bloemist was? En dat haar moeder op haar 21e, op deze plek in Drachten, De Paladijn startte? Alarda zet sinds 1 januari 2000 die traditie voort met dezelfde passie en liefde voor het vak. In totaal is de geschiedenis van de bloemenwinkel in Drachten zelfs al 87 jaar oud!

Als bloemisten in hart en nieren, toont De Paladijn Drachten dus al generaties lang de passie voor hun vak. En zelfs als het even niet meezit, neem nou de uitdagende coronaperiode, is zij altijd op zoek naar slimme oplossingen om de boel draaiende te houden! Dat is de ware geest van De Paladijn – creativiteit, toewijding en liefde voor bloemen en decoratie.

De Paladijn Drachten en het digitale tijdperk

Gelukkig biedt het online platform tegenwoordig veel mogelijkheden voor promotie. Daar maakt bloemenwinkel de Paladijn volop gebruik van. Via Instagram houdt Alarda haar volgers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met regelmatige winacties via reels geeft ze een inkijkje in de wereld van bloemen, planten en sfeervolle decoratie. Dit digitale venster op de winkel brengt een frisse wind in de traditionele wereld van bloemisterij. Deze tijd van het jaar gaat het vooral om promotie van trendy kerstproducten.

Vooruitkijken: Des Pots Lente Collectie en meer

En zelfs nu de winkel vol staat met kerstdecoraties, denkt Alarda al vooruit. Onlangs is zij met haar team op pad geweest voor de nieuwe voorjaarscollectie van de prachtige Des Pots vazen. De cyclus van creativiteit en vernieuwing stopt nooit bij De Paladijn.

Dus, als je binnenkort in Drachten bent, wip dan zeker even binnen bij De Paladijn. Laat je betoveren door de geuren en kleuren van Kerstmis. Misschien vind je wel dat ene speciale item dat jouw huis deze kerst tot leven brengt. En wie weet, ben jij de volgende winnaar van een van hun Instagram-winacties!

Kerstmis bij De Paladijn Drachten is meer dan alleen bloemen en decoraties; het is een ervaring, een traditie, en een warm welkom in de feestelijke wereld van een bloemist die haar vak verstaat.

Meer informatie

Volg je De Paladijn al op Instagram? Daar houdt Alarda ons op de hoogte van alles wat bloeit en groeit, met leuke winacties en sneak peeks. Echt de moeite waard om te checken, zeker nu met al die trendy kerstspullen. Kijk hier: De Paladijn op Instagram

Kijk voor meer foto’s bij ‘Kerst bij de bloemist’ op Pinterest!

Meer lezen over onze producten? Kijk bij Inspiratie: Klik hier