De Takkenwijven in Villa Kakelbont: feest voor de zintuigen

Laatst gewijzigd: 21 februari 2024

Hoofdweg Paterswolde: de wondere wereld van Villa Kakelbont

Als je op zoek bent naar een bijzondere bloemenwinkel, dan moet je zeker een bezoekje brengen aan Villa Kakelbont in Paterswolde. Hier vind je niet alleen prachtige boeketten van verse of zijden bloemen van de Takkenwijven, maar ook een galerie, een atelier en een winkel vol met leuke cadeautjes, sieraden, schilderspullen en vintage kleding. Villa Kakelbont is een plek waar kunst, natuur en gezelligheid samenkomen. En sinds kort zijn daar de mooiste bloemen, exclusieve vazen en decoratie van de Takkenwijven aan toegevoegd.

Marchien vd Berg van de Takkenwijven

Takkenwijven: Niet alleen in Delfzijl maar nu ook in Paterswolde.

Bloemenwinkel de Takkenwijven is sinds mei dit jaar als shop in shop gevestigd in Villa Kakelbont

De eigenaresse, Marchien van den Berg, heeft al jaren een succesvolle bloemenwinkel in Delfzijl, die bekend staat om haar exclusieve boeketten en unieke decoratieartikelen. Marchien heeft een passie voor bloemen en oog voor detail. Ze houdt ervan om met kleur en vorm te spelen en zo de mooiste creaties te maken.

Toen Marchien langs de voormalige bloemenwinkel van Villa Kakelbont reed, was ze meteen gecharmeerd van de locatie. Voorheen was er een bloemengedeelte in de villa maar helaas was die sinds de coronaperiode gestopt. Ze besloot een praatje te maken met de eigenaresse en dat pakte goed uit. Marchien zag een kans: uitbreiden met een exclusieve bloemenwinkel met nog vele extra’s. Zij nam het voorste gedeelte van Villa Kakelbont voor haar rekening en opende in mei ‘de Takkenwijven in Villa Kakelbont’. Zo ontstond een unieke samenwerking tussen de Takkenwijven en Galerie Paterswolde.

Villa Kakelbont

Villa Kakelbont is een feest voor de zintuigen. Je kunt er genieten van echt van alles: De geur van verse bloemen, de kleuren van kunst en de gezelligheid van de mensen die er werken en langskomen. Je kunt er ook leuke cadeautjes vinden, zoals sieraden, kaarten, boeken, vintage kleding en schilderspullen. Of je kunt jezelf verwennen in de bloemenwinkel van de Takkenwijven met een moderne versie van tegeltjeswijsheid, een mooie trendy vaas van Des Pots of van kunstenaar Isaac Monté. Exclusieve merken die alleen te koop zijn bij de exclusieve bloemist zoals de Takkenwijven.

Kerst op z’n best

Met de feestdagen in aantocht is Villa Kakelbont helemaal in kerstsfeer. Marchien en haar medewerkers hebben de buiten- en binnenkant van de bloemenwinkel prachtig versierd in kerststijl. In de winkel zijn allerlei kerstthema’s te vinden.

Hou je van exclusieve, one of a kind kerstdecoratie? Bij de Takkenwijven vind je zeker iets naar je smaak. Of je nu houdt van traditioneel, natuurlijk, kleurrijk of glamoureus. Ook kun je er terecht voor een origineel kerstboeket, een sfeervol kerststuk of een persoonlijk kerstcadeau. Volg ze op Instagram en je bent op de hoogte van de laatste nieuwe, trendy en exclusieve producten.

De Takkenwijven in Villa Kakelbont is een plek waar je je kunt laten verrassen. Het is een plek waar je kerst op z’n best kunt beleven. Ga snel langs en ontdek het zelf!

Instagram: de Takkenwijven

Meer informatie

Volg je de Takkenwijven al op Instagram? Daar houden Joni en Marchien ons op de hoogte van alles waar Marchien en haar team mee bezig zijn. En je ziet er sneak peeks van heel bijzondere items die binnenkomen in de winkel. Zeker de moeite waard om te checken!

Volg op Instagram: de Takkenwijven

Meer zien van de prachtige en exclusieve decoratie van de Takkenwijven? Kijk op Pinterest

Meer lezen over onze producten? Kijk bij Inspiratie: Klik hier