Herfst of kerst: Wat kies jij?

Winters dilemma

Herfst of kerst? Echt een dilemma voor deze tijd van het jaar: ga ik al voor kerst of hou ik het nog even bij herfst? Twijfel jij ook?

Ga jij voor herfst of kerst?

Wat je ook kiest, er zijn voor beide keuzes leuke bloemen, planten en decoratieve materialen te vinden. Ben je nog niet toe aan kerst en echt een diehard fan van herfst, lees dan vooral verder. We hebben wat tips voor je!

Tips herfstbloemen en -planten

Mooie herfstbloemen als chrysanten en doorgekleurde hortensia’s en echte herfstproducten zoals rozenbottels of bessentakken zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Meer inspiratie voor herfstbloemen en herfstkleuren vind je in het blog: Herfstbruiloft

Ook wat betreft planten zijn er geschikte planten die passen bij het seizoen. Echte winterplanten zijn bijvoorbeeld: Helleborus, schlumbergera en cyclamen. Al deze bloeiende planten brengen door hun fleurige bloemen een beetje kleur in het grijze najaar.

Kies voor de betoverende cyclaam

Ben je op zoek naar kleur en levendigheid in het herfst- of winterseizoen, denk dan ook eens aan de cyclaam. Terwijl de meeste planten stoppen met bloeien in de koude wintermaanden bloeit de cyclaam. Misschien doet de cyclaam je aan je oma denken maar ik kan je verzekeren dat er eigenlijk niets oubolligs is aan deze leuke bloeiende plant met prachtig blad en fraaie bloemetjes. Cyclaam is de ster van het winterseizoen.

Cyclamen zijn sterke planten, brengen als bloeiende winterplant kleur en gezelligheid in huis.

Assortiment cyclamen in de webshop

In de webshop staat een groot assortiment cyclamen in vele variaties.

Geurende cyclaam Absolu

Wist je dat er ook een met heerlijke geur in de webshop staat? De Absolu, cyclaam De Morel Parfum Ceramic heeft een heerlijke geur. Deze charmante cyclaam heeft witte bloemen met een fraaie roze rand en zit in een leuke witte ceramisch pot. Direct klaar voor de verkoop. Dus wij zouden het wel weten, kies nog even voor herfst! En jij, weet jij het al, ga je voor herfst of kerst?

geurende cyclaam Absolu

Ga snel naar de webshop of lees meer over de betoverende cyclaam.