Vakantie en herinneringen

Op naar vakantie en herinneringen verzamelen

Al een tijdje genieten we van prachtig zomerweer. Deze zonnige dagen brengen ons langzaam in zomerse sferen. Tijd om eropuit te gaan. Lekker naar het bos of naar strand, heerlijk wandelen in de schaduw van het groen of juist in het zonnetje langs de zee.

De schoolvakantie is al begonnen of komt steeds dichterbij. Vakanties zijn gepland, nog even dan is het tijd voor ontspanning. Na gedane arbeid is het goed rusten. Lekker genieten van zonnige vakantieoorden. Heerlijk niets doen, of juist wel actief bezig zijn, het mag allemaal als je met vakantie bent. Het is tijd om leuke vakantie en herinneringen te verzamelen.

Of organiseer een geurproeverij

Ben je nog gewoon aan het werk en zoek je een activiteit om de zomer te vieren in je winkel? Organiseer eens een geurproeverij voor jouw klanten! Wist je dat geuren een grote rol spelen bij het verzamelen van herinneringen? Lees er meer over in Bab Star Magazine (bij Tips): De kracht van geur

Nog geen vakantie? Nog even volhouden, begin alvast maar met aftellen en dan: Tijd voor Vakantie en vakantieherinneringen!

Herinneringen die je later wilt hebben, maak je nu

Collecting memories

Trends 2023

Een van de groenbranchetrends van 2023 gaat over herinneringen verzamelen: Collecting memories. Na een roerige tijd zoals die van de afgelopen (corona)jaren is er behoefte aan meer rust en harmonie. Zachte kleuren en fijne herinneringen aan hoe het vroeger was geven een gevoel van nostalgie en geborgenheid.

Zomermagazine 365 dagen bloemen

Zoek je ideeën voor in de winkel of inspiratie voor jouw socials? Kijk dan ook eens in het zomermagazine van 365dagenbloemen.

In dit zomermagazine vind je leuke tips om de zomer te vieren in jouw winkel. Tips over nieuwe bindtechnieken, upcyclen van alledaagse gebruiksvoorwerpen en wegwerpartikelen en ideeën over het maken van een pluktuin in de winkel. Superleuk!

Op naar vakantie en herinneringen verzamelen!

vakantie en herinneringen

Inspiratie

Inspiratie over bloemen en planten en leuke weetjes om aan je klanten te vertellen vind je hier: