Ontdek de wereld van de Exclusieve Planten

Pre-Order vandaag jouw Premium Plants

Ken jij een gepassioneerde plantenliefhebber die altijd op zoek is naar bijzondere en mooie toevoegingen aan zijn of haar collectie? Dan hebben we spannend nieuws voor jou!

Waar koop ik exclusieve planten?

Nieuw bij Hoek flowers: Premium Plants. Onze exclusieve planten pre-orderlijst, waar je als bloemist enkele van de meest gewilde planten in de botanische wereld kunt ontdekken en bestellen.

Welkom bij onze exclusieve pre-orderlijst

Je kent ze vast wel, de verzamelaars die een eigen groene jungle inrichten. Onze pre-orderlijst is je kans om unieke en buitengewone planten voor plantenliefhebbers te bemachtigen. Exclusieve planten die elke ruimte omtoveren tot een groene oase.

De wekelijkse pre-orderervaring

Bij Hoek flowers begrijpen we de sensatie van het ontdekken en bezitten van zeldzame en mooie planten. Daarom introduceren we onze wekelijkse pre-orderlijst, ontworpen om van jouw winkel een blikvanger te maken en de plantwinkelervaring van jouw klant nog spannender te maken. Zo werkt het:

  1. Toegang tot buitengewone planten
    Elke week presenteren we een selectie van exclusieve planten, zorgvuldig geselecteerd op hun zeldzaamheid, schoonheid en uniekheid. Dit zijn de exclusieve planten waar verzamelaars van dromen.
  2. Tijdelijke beschikbaarheid
    De pre-orderlijst opent elke vrijdag om 14:00 uur en blijft open tot donderdag 12:00 uur. Zo heb je ruim de toegang tot deze speciale planten en ruim de kans om premium planten te kopen voor toegewijde plantenliefhebbers.
  3. Steeds veranderend assortiment
    We houden ervan om dingen fris en spannend te houden! De planten op onze pre-orderlijst, evenals de kwekers waarmee we samenwerken, veranderen regelmatig. Dit garandeert dat er altijd iets nieuws en boeiends te ontdekken valt.

Welke planten staan er in de Premium Plants lijst?

Neem een kijkje!

Wilt u meer weten?