Maak kennis met Exclusieve Kerstrozen

Inkopers op missie

Planteninkopers Jac en Ed brachten onlangs een bezoek aan kwekerij Kuivenhoven in Poeldijk. Op deze kwekerij worden meerdere soorten planten gekweekt waaronder poinsettia’s (kerststerren), heel toepasselijk voor deze tijd van het jaar. Maar het ging de inkopers om een andere plant die goed past bij de winter. Deze keer gingen de inkopers vooral naar de kweker om de prachtige collectie Kerstrozen uit de Helleborus Gold Collection® te bekijken en te bestellen.

Helleborus Gold Collection®: Een bijzonder assortiment kerstrozen

Kwekerij Kuivenhoven heeft een mooi assortiment van deze bijzondere kerstrozen of eigenlijk: kerst-, winter- en lenterozen. Want wist je dat Helleborus niet alleen bloeit in de winter en met kerst maar zelfs tot in de lente, wel tot in april. Van de Helleborus Gold Collection worden bij deze kwekerij ook nieuwe soorten getest en zelfs ontwikkeld. De kerstroos kennen we vooral als plant met mooie witte bloemen maar bij kwekerij Kuivenhoven gaan ze echt voor kleur, dus hebben zij planten in hun collectie die nergens anders te verkrijgen zijn.

Helleborus Ice N’ Roses®: Een kleurenpracht voor het winterseizoen

Extra mooi zijn de kerstrozen met de naam Helleborus Ice N’ Roses®. Dit zijn helleborus planten met een superlang bloeiseizoen. Van november tot in april kun je genieten van de bloemen in bordeauxrood (Early Red), rood (Red), roze (Early Rose), wit (White), wit met een roze randje (Picotee) en crème met een roze randje (Frosted Rose). Dat deze plant in de winter volop bloemen geeft en lang bloeit maakt Helleborus Ice N’ Roses® de perfecte winterbloeier voor uw klanten.

Beschikbaarheid: Exclusieve Helleborus binnenkort in de webshop

Vanaf maandag 23 oktober staan deze exclusieve Helleborus planten in webshop Planten. Wil je meer weten over de Helleborus Ice N’ Roses® of over de verzorging van kerstroos Helleborus? Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie.

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: FacebookInstagramYouTube en Pinterest