Trendy bijzondere planten

Laatst gewijzigd: 21 mei 2024

Heb je onze nieuwe pre-order bestellijst met bijzondere planten al gezien? Stap in de wereld van de exclusieve planten. Laten we eens kijken naar enkele van de bijzondere planten die je kunt verwachten op onze pre-orderlijst:

Meer informatie over Premium Plants van de pre-orderlijst

 • Alocasia Yucatan Princess Variegata: Deze prachtige Alocasia-variëteit heeft bijzonder bont gebladerte, een showstopper in elke collectie. De levendige groentinten en romige witte tinten voegen een vleugje royalty toe aan iedere binnenjungle.
 • Anthurium Crystallinum: Deze plant staat bekend om zijn grote, langwerpige, licht hartvormige, diepgroene bladeren met een fluweelachtige textuur en opvallende bleekgroene of zilverwitte nerven. De onderkant van de indrukwekkende bladeren, die meer dan 45 centimeter lang kunnen worden, heeft meestal een koperrode tint. 
 • Monstera Delisiosa Thai Constellation: is een zeldzame en dure kamerplant die opvalt door zijn prachtige sterachtige bonte bladeren. Monstera-planten zijn geliefd om hun unieke gebladerte en deze bonte versie tilt charme naar een hoger niveau.

Plantenverzorging en tips

Hoewel deze bijzondere planten ongetwijfeld boeiend zijn, hebben ze mogelijk speciale zorg nodig om te gedijen. Hier zijn enkele belangrijke tips voor de verzorging:

 1. Licht
  Verdiep je in de lichtvereisten van elke plant. Planten met bontkleurig blad hebben meestal minder licht nodig. Sommigen kunnen gedijen in helder, indirect licht, terwijl anderen misschien de voorkeur geven aan meer schaduw.
 2. Water
  Pas uw schema van water geven aan de specifieke behoeften van elke plant aan. Teveel water kan net zo schadelijk zijn als te weinig, dus let goed op het vochtgehalte van elke plant.
 3. Luchtvochtigheid
  Veel exotische planten houden van vochtige lucht. Overweeg daarom het gebruik van een luchtbevochtiger of plaats een bak met water en kiezels in de buurt van uw planten om de ideale omgeving te creëren.
 4. Bemesting
  Zorg voor de juiste voedingsstoffen door een uitgebalanceerde meststof te gebruiken. Volg de aanbevelingen voor elke plant om een gezonde groei te bevorderen.

Iedere week andere bijzondere planten

Onze wekelijkse pre-orderlijst bij Hoek flowers is uw toegang tot de wereld van exclusieve en bijzondere planten. Mis je kans niet om deze botanische schatten in je planten assortiment op te nemen, zoals de Alocasia Yucatan Princess Variegata, Anthurium Crystallinum, Monstera Deliciosa Thai constellation en meer. Vergeet niet dat de pre-orderlijst elke vrijdag om 14:00 uur wordt geopend en donderdag om 12:00 uur sluit, met bestellingen die de volgende maandag vertrekken.

Stap in een botanische wereld vol wonderen en verleid je klanten met een plantencollectie van prachtige en bijzondere exemplaren.

Veel plezier met planten shoppen!

Bab Star powered by Hoek flowers