De Paladijn: online inkopen was een megauitkomst!

Laatst gewijzigd: 19 april 2024

Bloemist aan het woord

Natuurlijk kunnen wij u van alles vertellen over het gemak van online inkopen bij Bloemengroothandel Bab Star (en nu bij Hoek flowers) maar wat is de mening van de bloemist die inkopen doet via de webshop van BabStar.nl? We laten het u graag zien.

Alarda van de Paladijn vertelt

De Paladijn is al vanaf het eerste uur een trouwe partner van Bab Star. Alarda en Bab hebben veel raakvlakken. Daardoor ontstaat een prettige samenwerking. Een boeket bloemen is tenslotte veel meer dan een verzameling takken. Bloemen zijn emotie en gevoel. De samenwerking met Bab Star zorgt ervoor dat zij zich niet meer druk hoeft te maken over haar bloemen. Zo blijft er meer ruimte over voor creativiteit!

Duurzame bloemist

Duurzaamheid heeft Alarda hoog in het vaandel. De Paladijn is zelfs als eerste benoemd tot de meest duurzame Bloemist in de provincie Friesland. Alarda let bij de inkoop van haar bloemen er op dat een groot deel van de bloemen in haar kleurrijke winkel, op duurzame manier gekweekt zijn. De Paladijn is hierdoor een gecertificeerde duurzame en milieubewuste bloemist. Bloemen online inkopen was voor haar een megauitkomst!

Wij zijn gewoon super blij!

Alarda Rebbers, de Paladijn in Drachten

Meer weten over online inkopen?