Vijfentwintig trendy dianthus boxen

Laatst gewijzigd: 19 april 2024

Trendy dianthus actie

Dat is leuk! Bab Star jr. bestaat 25 jaar en van de anjerkwekers van Royal FloraHolland kregen we onlangs 25 anjerboxen speciaal voor klanten van BabStar.nl. De start van de trendy dianthus actie!

Maar er zit ook een opdracht bij: “Alsjeblieft, volop anjers voor jou!” staat op een begeleidende brief.
“Geniet van de Trendy Dianthus en deel jouw #trendydianthus boeket/bloemwerk via social media
(met de hashtag: #trendydianthus )”.
En dat doen de deelnemers aan de actie volop, er zijn hele leuke creaties gemaakt met de mooie anjers!

250 verschillende kleuren

Wist jij dat er wel 250 verschillende kleuren zijn van de anjer? Wil jij ook eens aan de slag met anjers? Helaas zijn de gratis dozen allemaal al verdeeld onder klanten van BabStar.nl maar je kunt wel meedoen door foto’s te delen via social media van jouw bloemcreaties met de trendy dianthus. Wat maak jij zoal met anjers? Welke is jouw favoriet?

Het ontstaan van de huidige anjer kent een lange geschiedenis. Wist jij dat de anjer eind 17e eeuw geliefd werd omdat de tulp uit de mode raakte? Wil je meer weten over de geschiedenis van de anjer? Kijk dan eens hier:

Trendy Dianthus

Tip: Op Facebook is er een Facebookgroep Trendy Dianthus. Hier kun je inspiratie opdoen door werk van andere bloemisten te bekijken en anderen inspireren door jouw creaties delen.

Anjercreaties

We laten u graag genieten van de mooie trendy anjer creaties die gemaakt zijn door de deelnemers aan de actie #trendydianthus. Wie weet doet u inspiratie op voor uw eigen creaties met de trendy anjer.

Anjer een geweldige bloem

Wat blijkt? Je kunt de mooiste creaties maken met anjers. Trendy dianthus is precies de juiste omschrijving van deze eeuwenoude bloem. Er is altijd wel een anjer in de juiste kleur te vinden die bij jouw bloemwerk past. Anjers? Probeer ze gewoon eens uit! Ze passen overal bij en zijn er in geweldige kleuren en vormen.

#TrendyDianthus#Anjeractie#babstarpuntnl#allesvoordebloemist#al25jaar