Bloemen

Iedere dag verse bloemen

De inkopers van Bab Star powered by Hoek werken iedere dag aan de inkoop van een uitgebreid assortiment in de webshop.

’s Ochtends lopen zij een rondje door de cel bij Royal Flora Holland en controleren de kwaliteit van de aangeboden bloemen. Verse producten van zeer goede kwaliteit daar gaan zij voor!

In webshop Bloemen staat iedere dag speciaal voor de bloemist, een uitgebreid assortiment. Supervers en van zeer goede kwaliteit!

Inkopers Bab Star powered by Hoek

Regelmatig bezoeken de inkopers kwekers om op de hoogte te blijven van nieuwe soorten en nieuwe kleuren. Een groot deel van de producten in de webshop komt rechtstreeks van geselecteerde kwekers en is dus supervers!

Bloemenaanbiedingen

Iedere werkdag wordt er aan de klanten een mail verzonden met aanbiedingen. Dit zijn die dag aangekochte partijen voor een scherpe prijs. U kunt direct, via deze mail, alvast uw bloemen reserveren voordat de webshop open gaat.

Groot assortiment geweldige bloemen

Het assortiment bij bloemengroothandel Bab Star powered by Hoek is zeer divers. Van korte roosjes tot lange rozen met geur, bijzondere vorm of trendy kleur. Van zomerse snijbloem tot winterse Amaryllis, het is er allemaal. Of u iets zoekt voor een aanbieding of voor bloemwerk met luxe uitstraling, u vindt het allemaal in webshop Bloemen. En kunt u iets niet vinden? Bel dan met de klantenservice!

Heeft u bloemen nodig voor een evenement, bruidswerk of rouwwerk? Dan kunt u het van te voren doorgeven aan de klantenservice. Zij regelen samen met de inkopers dat het helemaal in orde komt.

U ziet wat u koopt

Elke partij die binnenkomt in de box wordt nog eens extra gecontroleerd voordat deze in de webshop staat. Elke partij wordt gefotografeerd. Zo ziet u precies wat u krijgt.

Snel producten vinden via speciale markering

U vindt in de webshop ook producten die speciaal gemarkeerd zijn. U vindt ze snel via het menu: Specials. Wij werken met markeringen als: Aanbieding, Back in stock, Nieuw!, Prijs verlaagd, Super Deal en Top 25.

Elk product krijgt een markering met een kleur. Op die manier kunt u sneller vinden wat u zoekt. Een mooie stoepaanbieding voor het weekend of een exclusieve bloem die alleen in de speciaalzaak te vinden is en niet bij de supermarkt staat.

Duurzame bloemen

Zoekt u MPS-gecertificeerde producten? Klik dan bij Specials op: Certificaat en alle producten met een MPS-keurmerk verschijnen in uw scherm.

Inspiratie

Zoekt u inspiratie, wetenswaardigheden en tips? Kijk dan eens bij: Inspiratie. Zo heeft u, als extra toegevoegde waarde, iets te vertellen aan uw klanten.

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: FacebookInstagramYouTube en Pinterest