De power van Hoek flowers

Hoek flowers Flower Power in 7 voordelen

Bloemengroothandel Bab Star is sinds januari 2023 powered by Hoek flowers maar wat houdt dat eigenlijk allemaal in? We leggen het uit in zeven stappen.

1. Favorieten

Hoek flowers heeft een zeer groot assortiment bloemen. Ondanks dat het geweldig is dat er 4.000 verschillende soorten bloemen in onze webshop staan, kan dit ook overweldigend zijn.

Want it? Heart it!

Zie je een product dat in jouw kleurenpalet valt voor de winkel of een aankomend event? Klik dan op het hartje en voeg het toe aan je favorieten. Zo creëer je een eigen lijst met mooie producten die je later (zonder moeite) kunt bestellen of vergelijken!

2. Duurzaamheid

Een verschil maken

Wij geven om de toekomst en willen steeds duurzamer worden. Wij geloven dat als iedereen in de branche hier een steentje aan bijdraagt, we samen een groot verschil kunnen maken.

Daarom sparren we met lokale leveranciers over onderwerpen zoals het minder verbruiken van plastics en spreken we met kwekers in het buitenland over certificering en het efficiënter inpakken en verzenden van orders.

Wist je dat we op de webshop een filter hebben genaamd ‘certificaten’? Hier kun je de kwekers zien die voldoen aan de hoge Europese standaarden van duurzaamheid en bestrijdingsmiddelen. Hoe fijn is dat? Shoppen met een goed gevoel!

Meer weten over dit onderwerp en hoe Hoek flowers bouwt aan een betere toekomst? Lees: Duurzaamheid

3. Bezorging

Fast & Fabulous

Als je eenmaal op bestellen hebt geklikt in onze webshop, dan begint de echte magie pas. Jouw bloemen vliegen door het bedrijf via honderden meters aan lopende banden en onze robots brengen de bloemen naar onze orderpicker. Best wel een beetje sciencefiction toch? 

Minder menselijke handelingen betekent een beter product en een up-to-date logistiek proces een versere en snellere levering. Tóch zal de ‘finishing touch’ altijd die van een mens zijn (en dat is maar goed ook).

Jouw bloemen zijn met liefde klaargemaakt door onze toppers op de werkvloer en worden bezorgd door onze vroege vogels, de chauffeurs. Een bekend gezicht dat de bestelling komt bezorgen op de plek die jij uitkiest. Dat is onze deur tot deur service!

4. Hoek Exclusive

Bij Hoek flowers vinden we het belangrijk dat bloemenliefhebbers worden beloond.

Exclusief voor jou

Beloond voor al die vroege ochtenden, voor het eindeloze geduld met de bruiden (en hun moeders), voor het altijd werken als anderen vrij zijn en voor de kunst die jij elke dag weer weet te creëren. Daarom hebben wij Hoek Exclusive bedacht.

Spaar punten voor cadeaus

Koop bloemen en spaar automatisch punten. Punten die je kunt gebruiken voor jezelf! Spendeer ze aan cadeaus, vouchers, Hoek flowers trips en nog veel meer! Deelnemen? Registreer je via: www.hoekexclusive.com

5. Credits

Simpel & Snel

Laten we eerlijk zijn, het is niet het leukste onderwerp om over te praten, maar laten we realistisch zijn… het indienen van een credit kan nodig zijn. Bloemen en planten zijn nu eenmaal levende producten.

Omdat beschadigde bloemen of planten ontvangen al teleurstellend genoeg is, hebben wij het aanvragen van een credit zo makkelijk mogelijk gemaakt. Download de Bab Star app, ga naar onze krediet-pagina, maak een aantal foto’s en klik op de verzendknop. Zo simpel is het!

Hoek flowers weddinglist

6. Wedding list

Een stressvrij trouwseizoen?

Een offerte maken voor een bruiloft in augustus, maar het is pas april… Wat nou als je de prijzen en producten al maanden van tevoren in kunt zien?

Goed nieuws!

Onze wedding list is alles wat je nodig hebt. Pre-order al jouw favoriete bruiloft bloemen voor een vaste prijs!

7. South America- en Africa Direct

Grote (heerlijk geurende) rozen, kleurrijke anjers en tropische exoten. Had je ooit gedacht direct bloemen te kunnen kopen van de mooiste kwekerijen in Colombia, Kenia of Zuid-Afrika? Onze South America en Africa Direct voorraad maken dit mogelijk voor jou!

Van de kweker tot jouw deur

Geen onnodige tussenstops, een product waar je het hele jaar door op kunt vertrouwen, goede kwaliteit, een interessante prijs én direct geleverd bij jou in de winkel! Zelf importeren hoe leuk is dat?! Perfect om te combineren met je bestelling Nederlandse bloemen.

“Onze missie: Door de liefde die wij delen voor bloemen, ons wereldwijd verbinden met bloemisten en hen de meest kleurrijke ingrediënten leveren voor het creëren van bloemsierkunst.

Hoek flowers – We deliver, you create.

Klant worden?

Nog geen klant? Registreer geheel vrijblijvend.

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: Facebook, Instagram