Bloemisterij artikelen

Als bloemist heb je natuurlijk meer nodig dan alleen bloemen en planten, ook voor alle overige benodigdheden en bloemisterij artikelen kunt u in de webshop van bloemengroothandel Bab Star jr. terecht.

U kunt bestellen bij de volgende leveranciers.

Broekhof

Bloemisterij artikelen: Of het nu werkhandschoenen zijn of decoratiemateriaal; in het assortiment van Broekhof is van alles te vinden! Bestel vóór 13:00 uur en alles kan diezelfde avond nog met uw bloemenbestelling mee.

4-Attention

Alles wat u al bloemist nodig heeft, heeft 4-Attention in huis, het assortiment is enorm. Alles wat u vóór 11:00 uur bestelt, kan diezelfde avond nog mee met uw bloemen bestelling.

Daan Kromhout

Naast de bekende potten heeft Daan Kromhout ook een groot assortiment decoratiematerialen. Hier dient u één dag vooruit te bestellen. Dus wat u op maandag bestelt, wordt op dinsdagochtend bij ons in de box geleverd.

Hout en Deco

Decoratiemateriaal van hout; zoals takken en kransen, maar ook kunt u hier waxrozen vinden.
Ook hier geldt: één dag vooruit bestellen.

Heembloemex

Een groot assortiment aan droogbloemen, met name geverfd is hier te vinden. Daarnaast leveren zij ook kransen, potten en ander decoratie materiaal. Het is allemaal net even anders dan het assortiment van de overige leveranciers. Alles wat vóór 12:00 uur wordt besteld, kan diezelfde avond mee met de bloemenbestelling.