Bloemisterijartikelen

bloemisterijartikelen

Als bloemist heb je natuurlijk meer nodig dan alleen bloemen en planten, ook voor alle overige benodigdheden en bloemisterijartikelen kunt u in de webshop van bloemengroothandel Bab Star jr. terecht.

Deze directe koppelingen vindt u in de webshop onder: ‘Geen Commissie!!’. U kunt bestellen bij de volgende leveranciers.

Broekhof

Bloemisterijartikelen

Of het nu werkhandschoenen zijn of decoratiemateriaal; in het assortiment van Broekhof is van alles te vinden! Ook voor milieuvriendelijke verpakking bent u bij Broekhof aan het juiste adres. Bestel vóór 13:00 uur en alles kan diezelfde avond nog met uw bloemenbestelling mee.

4-Attention

Bloemisterijartikelen

Alles wat u al bloemist nodig heeft, heeft 4-Attention in huis, het assortiment is enorm. Alles wat u vóór 11:00 uur bestelt, kan diezelfde avond nog mee met uw bloemen bestelling.

Daan Kromhout

Deco artikelen

Naast de bekende potten en vazen heeft Daan Kromhout ook een groot assortiment decoratiematerialen en woonaccessoires. Hier dient u één dag vooruit te bestellen. Dus wat u op maandag bestelt, wordt op dinsdagochtend bij ons in de box geleverd.

Kransen, Hout en Deco

Decoratiemateriaal van hout; zoals takken en kransen, maar ook kunt u hier waxrozen vinden.
Ook hier geldt: één dag vooruit bestellen.

Heembloemex

Droogbloemen

Een groot assortiment aan droogbloemen, met name geverfd is hier te vinden. Daarnaast leveren zij ook kransen, potten en ander decoratie materiaal. Het is allemaal net even anders dan het assortiment van de overige leveranciers. Alles wat vóór 12:00 uur wordt besteld, kan diezelfde avond mee met de bloemenbestelling.

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: FacebookInstagramYouTube en Pinterest