Bloemisterijartikelen

bloemisterijartikelen

Als bloemist heb je natuurlijk meer nodig dan alleen bloemen en planten, ook voor alle overige benodigdheden en bloemisterijartikelen kunt u in de webshop van bloemengroothandel Bab Star jr. terecht.

Deze directe koppelingen vindt u in de webshop onder: ‘Geen Commissie!!’. U kunt bestellen bij de volgende leveranciers.

Broekhof

Bloemisterijartikelen

Of het nu werkhandschoenen zijn of decoratiemateriaal; in het assortiment van Broekhof is van alles te vinden! Ook voor milieuvriendelijke verpakking bent u bij Broekhof aan het juiste adres. Bestel één dag vooruit en alles kan de volgende dag met uw bloemenbestelling mee.

4-Attention

Bloemisterijartikelen

Alles wat u al bloemist nodig heeft, heeft 4-Attention in huis, het assortiment is enorm. Bestel één dag vooruit en alles kan de volgende dag met uw bloemenbestelling mee.

Daan Kromhout

Deco artikelen

Naast de bekende potten en vazen heeft Daan Kromhout ook een groot assortiment trendy decoratiematerialen en woonaccessoires. Hier dient u één dag vooruit te bestellen. Dus wat u op maandag bestelt, wordt op dinsdagochtend bij ons in de box geleverd.

Edelman

Home deco

Voor hoogwaardige sfeerproducten van keramiek, glas en metaal kunt u terecht bij Edelman. Ook hier geldt: één dag vooruit bestellen. Bekijk hier de spring/summer collectie 2023.

Broekhof verpakkingen, Daan Kromhout deco en Edelman zijn natuurlijk ook te vinden op Instagram. Volg ze en blijf op de hoogte van de nieuwste trends!

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: FacebookInstagramYouTube en Pinterest