Planten

plantentrend

Mogelijkheden om planten te bestellen

Naast bloemen leveren wij ook planten. U kunt in de webshop terecht voor eigen ingekochte, maar ook via koppelingen koopt u de mooiste trendy tuin- en kamerplanten.

Zo kunt u terecht bij Arrangementen voor kant-en-klare creaties en de eigen voorraad voor allerlei soorten bloeiende en groene voor in de huiskamer en voor in de tuin.

Planten

In deze voorraad vindt u een groot assortiment, van bloeiende tot trendy groene plant. Producten van gerenommeerde kwekers staan in deze voorraad zoals bijvoorbeeld de leuke cactussen in pot van Edelcactus of wat dacht u van de Aeschynantus, de lipstickplant van kwekerij Hordijk plants

Arrangementen

Dit zijn kant-en-klare arrangementen van o.a. Meko, BK Creations en diverse andere leveranciers. Bestel één dag vooruit en uw bestelling gaat de volgende dag mee met uw bloemenbestelling.

cactussen van Edelcactus

Urban jungle trend

Tegenwoordig is het de trend om jezelf helemaal te omringen met groen. Dat werkt stress verlagend blijkt uit onderzoek. Veel enthousiastelingen maken van hun huis een urban jungle, oftewel groene jungle. Zorg dat je winkel vol groen staat voor deze doelgroep!

Inspiratie over nodig?

Klik op de knop en kom van alles te weten over populaire groene trends! Zo heeft u uw klant altijd iets te vertellen.

Of kijk eens op deze website:

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: FacebookInstagramYouTube en Pinterest