Planten

waterdrinker planten

Naast bloemen leveren wij ook planten. U kunt in de webshop terecht voor eigen ingekochte, maar ook via koppelingen koopt u de mooiste trendy tuin- en kamerplanten.

Zo kunt u terecht bij Arrangementen voor kant-en-klare creaties, maar ook bij Waterdrinker, Mega Plant en het Kwekers Planten Platform voor allerlei soorten bloeiende en groene planten.

Arrangementen

Dit zijn kant-en-klare arrangementen van o.a. Meko, BK Creations en diverse andere leveranciers. Bestel vóór 13:30 uur en de bestelling kan diezelfde avond nog mee met uw bloemenbestelling.

Waterdrinker

Via onze webshop heeft u toegang tot het assortiment van Waterdrinker. Hier dient u één dag vooruit te bestellen. Wat houdt dit in? Als u op maandag bestelt, ontvangen wij uw bestelde producten op dinsdagochtend in de box.

Mega Plant

Mega Plant heeft een groot assortiment. U vindt hier alles, van bloeiende tot trendy groene plant. Ook hier geldt: één dag vooruit bestellen.

cactussen van Edelcactus

Kwekers Planten Platform

Bij dit platform koopt u direct bij de kweker in via de klok voorverkoop. Hier koopt u voor leuke prijzen.

Inspiratie over nodig?

Klik op de knop en kom van alles te weten over populaire planten en plantentrends! Zo heeft u uw klant altijd iets te vertellen.

Of kijk eens op de website van MooiWatPlantenDoen

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: FacebookInstagramYouTube en Pinterest