Bloemen

Iedere dag verse bloemen

De inkopers van BabStar.nl werken iedere dag aan de inkoop van een uitgebreid assortiment bloemen in de webshop.

’s Ochtends lopen zij een rondje door de cel bij Royal Flora Holland en controleren de kwaliteit van de aangeboden bloemen. Verse bloemen van zeer goede kwaliteit daar gaan zij voor!

In webshop Bloemen staat iedere dag een uitgebreid assortiment verse bloemen van zeer goede kwaliteit!

Inkopers BabStar.nl

Regelmatig bezoeken de inkopers kwekers om op de hoogte te blijven van nieuwe soorten en nieuwe kleuren. Een groot deel van de bloemen in de webshop komt rechtstreeks van geselecteerde kwekers en is dus supervers!

Geweldig assortiment

Het assortiment is zeer divers. Van korte roosjes tot lange rozen met geur, bijzondere vorm of trendy kleur. Van zomerse snijbloem tot winterse Amarylis, het is er allemaal. Of u bloemen zoekt voor een aanbieding of voor bloemwerk met luxe uitstraling, u vindt het allemaal in webshop Bloemen. En kunt u iets niet vinden? Bel dan met de klantenservice!

Heeft u bloemen nodig voor een evenement, bruidswerk of rouwwerk? Dan kunt u het van te voren doorgeven aan de klantenservice. Zij regelen samen met de inkopers dat het helemaal in orde komt.

U ziet wat u koopt

Elke partij bloemen die binnenkomt in de box wordt nog eens extra gecontroleerd voordat het in de webshop Bloemen staat. Elke partij wordt gefotografeerd. Zo ziet u precies wat u krijgt.

Snel producten vinden via speciale markering

U vindt in de webshop Bloemen ook producten die speciaal gemarkeerd zijn. Wij werken met markeringen als: Superdeal, Aanbieding, Vers van de kweker, Special en Exclusief.

Elk product krijgt een markering met een kleur. Zo kunt u sneller vinden wat u zoekt. Een mooie stoepaanbieding voor het weekend of een exclusieve bloem die alleen in de speciaalzaak te vinden is en niet bij de supermarkt staat.