Duurzame bloemen en planten: FFP/MPS-A

Babstar.nl ook leverancier van MPS-A, Milieukeur en Biologisch/EKO bloemen

 

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen loos begrip. Wij hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd in verantwoord gekweekte bloemen en planten. En daar zijn we nog lang niet klaar mee. U vindt deze bloemen in de webshop met als toevoeging MPS-A of FFP.

Naast bloemen met MPS-A ( Milieu Project Sierteelt) bieden we met name in de lente en zomer, een leuk assortiment biologische bloemen (BIO) aan. Dit doen we in samenwerking met Bio Flora en kwekerij Bloemrijk. In de wintermaanden zijn het met name biologisch gekweekte BIO tulpen. Al deze biologische bloemen hebben het keurmerk EKO.

Maar ook bloemen en planten met een sociale certificaat als Fair Trade en FFP ( Fair Flowers &  Plants)  worden dagelijks aangeboden. Zo weet u zeker dat u een eerlijk en schoon product koopt.

Tip om in de webshop deze producten te kunnen vinden: tik in de zoekfunctie van de webshop MPS, FFP of bio in en u krijgt een overzicht van alle producten.

Ook op de factuur is deze toevoeging terug te vinden, op deze manier weet u precies welke producten u als duurzaam en milieuvriendelijk aan kunt bieden.

Een sierteeltproduct met een Fair Flowers Fair Plants label is voor de consument een product met een goed verhaal. Het is dus belangrijk dat de consument dit label terugvindt op de bloemen en planten die duurzaam geteeld zijn.

Als u deze keurmerken duidelijk zichtbaar aanbiedt, kunt u zich hiermee onderscheiden van supermarkten en benzinepompen.

Zie ook: Duurzaam kopen=duurzaam doen

FFP (2)

Neem contact op