fbpx

Duurzame bloemen en planten: MPS-A/bio

Babstar.nl ook leverancier van MPS-A, Biologisch/EKO bloemen

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen loos begrip. Wij hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd in verantwoord gekweekte bloemen en planten. En daar zijn we nog lang niet klaar mee. U vindt deze bloemen in de webshop met als toevoeging MPS-A of MPS-A+.

Naast bloemen met MPS-A ( Milieu Project Sierteelt) bieden we met name in de lente en zomer, een leuk assortiment biologische bloemen (BIO) aan. Dit doen we in samenwerking met Bio Flora en kwekerij Bloemrijk. In de wintermaanden zijn het met name biologisch gekweekte BIO tulpen. Al deze biologische bloemen hebben het keurmerk EKO.

Maar ook bloemen en planten met een MPS-A en A+ keurmerk worden dagelijks aangeboden. Zo weet u zeker dat u een eerlijk en schoon product koopt.

Tip: om in de webshop deze producten snel te kunnen vinden tikt u in de zoekfunctie van de webshop MPS of bio in en u krijgt een overzicht van alle producten.

Ook op de factuur is deze toevoeging terug te vinden, op deze manier weet u precies welke producten u als duurzaam en milieuvriendelijk aan kunt bieden.

Als u deze keurmerken duidelijk zichtbaar aanbiedt, kunt u zich hiermee onderscheiden van supermarkten en benzinepompen.

Zie ook: BabStar.nl ook voor duurzaam

Neem contact op