MAGIC 25 jaar FLEURAMOUR

Laatst gewijzigd: 21 mei 2024

Bloemenfestival FLEURAMOUR bestaat 25 jaar!

Hou jij van bloemen en zoek je een leuk uitje voor het eind van september? Ga dan in het weekend van vrijdag 23 t/m maandag 26 september richting België! Ter hoogte van Maastricht (op ongeveer een half uur rijden van Maastricht) ligt in Bilzen Landscommanderij Alden Biesen. Al jaren vindt hier het bloemenfestival Fleuramour plaats.

Dit jaar is het 25-jarig jubileum en dat wordt groots gevierd met 150.000 bloemen en planten. Deze bloemen worden door meer dan 400 bloemenkunstenaars van over de hele wereld omgetoverd in magische bloemen arrangementen.

Maak een rondwandeling in deze bloemenwereld. Geniet van de prachtige bloemenontwerpen en ruik de heerlijke bloemengeur.

Fleurige modeshows en tal van andere activiteiten

Naast de wandeling in het kasteeldomein en de historische tuin is er nog veel meer te beleven. Er is een modeshow van bloemenjurken, livedemonstraties bloemschikken boordevol handige tips & tricks en een gezellige pop-upmarkt. Heerlijk om rond te struinen langs kraampjes met hebbedingen, bloemen en planten. En ga vooral langs de foodtrucks voor een versnapering.

Bloemen op je hoed

Op vrijdag 23 september is de traditionele bloemenhoedjes wedstrijd. Maak en draag je mooiste bloemenhoed als je Fleuramour bezoekt en win prijzen! Het levert je in ieder geval een glaasje Cava op, proost!

Be part of the magic

Beleef een magische dag met vrienden en familie in het mooiste bloemenparadijs! Van 23 tot en met 26 september in de prachtige landcommanderij van Alden Biesen in Bilzen!

Ben je 25 jaar? Bezoek Fleuramour gratis!

Ben jij even oud als Fleuramour? Dan kan je het bloemenfestival dit jaar gratis bezoeken. Een unieke kans, want dit is een eenmalige actie n.a.v. het grote verjaardagsfeest. Op vertoon van je ID krijg je gratis toegang tot het event. Vooraf reserveren is niet nodig.

Tickets & Info

Wil je het bloemenfestival Fleuramour bezoeken?

Landcommanderij Alden Biesen, Bilzen in België

🌈 FLEURAMOUR – PASSION FOR FLOWERS
🌸 150,000 Flowers
🌺 More than 100 Beautiful Flower Creations
🌎 Made by 400 of World’s Best Floral Designers
🏰 In A Beautiful Castle Domain
⭐ Theme: MAGIC
🤩 With Shows, Demos and Pop-Up Market

Met dank aan Fleuramour.be, Rekad Producties voor foto’s en info.

Nog meer tips? Klik hier