Anita’s hobby

Laatst gewijzigd: 22 februari 2024
anitas art anitas hobby

Wat doe jij in je vrije tijd?

Vorig jaar september is Anita bij Bab Star komen werken. Sinds haar 14e zit ze al in de bloemen en ze heeft ook haar eigen winkel gehad! Al heel lang volgde zij Bab Star via social media.
Toen er een vacature vrij kwam, heeft ze zich geen seconde bedacht. Met haar kennis en ervaring in de bloemen is ze een aanwinst voor onze klantenservice!

’s Avonds en in haar vrije tijd, zit ze niet stil, dan is ze in haar huis op zolder te vinden! Anita is altijd al creatief geweest; schilderen en tekenen is haar hobby. Ze maakt hele mooie abstracte schilderijen, vol vormen en kleuren!

Unieke vazen en bloempotten

Anita’s art

Vorig jaar is ze begonnen met het beschilderden van vazen en bloempotten. Deze en andere kunstwerken van Anita kunt u bewonderen op de Facebookpagina Anita’s Art.

Omdat alles met de hand wordt geschilderd, is elke vaas en pot uniek. Anita maakt ze vaak in series; elk met een eigen kleur en motief. Ze maakt ook veel met aquarel en pastel,  voor een paar van onze collega’s heeft ze mooie portretten van hun huisdieren getekend en geschilderd!

Ook nieuwsgierig geworden naar werk van Anita?

Op Instagram en Facebook kunt u Anita volgen en haar werk bewonderen. Wat begon als hobby heeft nu een professioneel vervolg gekregen.

Op zoek naar leuke vazen en potten en andere woonaccessoires? Kijk dan ook eens bij Daan Kromhout