Op bezoek bij Bab Star powered by Hoek flowers

Laatst gewijzigd: 21 mei 2024

Open dag 13 maart

Op maandag 13 maart was de start van drie maandagen op rij waarop bloemisten een bezoek brengen aan de nieuwe locatie van Bloemengroothandel Bab Star.

Een aantal bloemisten was al vroeg op stap om eens polshoogte te nemen op deze nieuwe locatie van Bab Star nu met extra flower power, de power van Hoek flowers.

Powered by Hoek flowers

Na de start met koffie en zelfgebakken taart vertelt Bab over hoe de samenwerking tot stand is gekomen en Ruben wat Hoek flowers de bloemist en florist allemaal te bieden heeft. En dat is veel!

Zo is er onder andere een supergroot assortiment bloemen, zijn er snelle leveringsmogelijkheden door moderne logistiek en maakt de bloemist gebruik van een snelle en gebruiksvriendelijke webshop met binnenkort nog meer extra’s.

Daarna was het tijd om alles eens met eigen ogen zien, en te weten te komen wat er allemaal achter de schermen gebeurt. Met veel interesse wordt geluisterd en rondgekeken.

Na heel wat stappen te hebben gelopen was het tijd voor een welverdiende lunch met heerlijke sandwiches en vers fruit verzorgd door de mensen achter de kantine van Hoek flowers.

Nieuwe webshop

Als laatste volgt uitleg over de nieuwe webshop powered by Hoek flowers en de extra mogelijkheden die er binnenkort aankomen. Zoals bloemen voor evenementen alvast vooruit bestellen via pre-orderlijsten of bloemen bestellen direct bij de kweker.
Ook is er de mogelijkheid om vragen te stellen en daar wordt volop gebruik van gemaakt. De bloemisten komen van alles te weten over deze nieuwe bestelmogelijkheden.

Geslaagde dag

Het was een geslaagde, gezellige, informatieve dag. Ontzettend leuk om iedereen te ontmoeten en eens te spreken over het bloemistenvak en alles wat daarbij komt kijken. Op naar de volgende maandag!

reacties van klanten:

Het was zeer interessant en we waren eigenlijk compleet overdonderd wat er allemaal gebeurt voordat de bloemenkar bij ons wordt afgeladen. De lunch was prima verzorgd en erg lekker (en het gebak was ook heerlijk en wat leuk dat het zelf gebakken was door de medewerksters 馃槉), de uitleg van de webshop ook leerzaam.

Nelly en Jan Grubben, Jan Grubben Bloemen en Groen

Nogmaals bedankt voor de leuke, lekkere en leerzame dag!

Peter en Marleen, Bloemen Korbeld

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: FacebookInstagramYouTube en Pinterest