Bloemen groothandel

Bloemen groothandel Bab Star al jaren een vertrouwd adres

Bab Star is al generaties lang actief als bloemen groothandel.
De vader van Bab Star sr. reed met een bakfiets vol bloemen naar Amsterdam, Bab Star sr. werkte als lijnrijder, Bab Star junior zette als één van de eersten speciaal voor de bloemist, een online groothandel op in bloemen, planten en bloemisterijartikelen. Hiermee startte de webshop: BabStar.nl (lees meer: 100-jaar Bab Star)

BabStar.nl inkoopservice voor de bloemist

Ook al bestelt u alles online, betekent dit niet dat u maar een nummer bent bij bloemen groothandel BabStar.nl. U als klant staat centraal! Service en klantvriendelijkheid staan voor ons op nummer 1!
Heeft u een vraag of opmerking dan staat de klantenservice voor u klaar.

Wij zijn pas tevreden als uw klanten tevreden zijn!

van bloemen groothandel naar bloemist

De kwaliteit van de bloemen is top!

Bloemen groothandel Bab Star Jr is een bedrijf wat staat voor service en klantvriendelijkheid, de kwaliteit van de bloemen is top! Maar zit er toch een misser bij dan schromen zij niet om deze te crediteren. Wij zijn erg tevreden over deze ontzettend makkelijke, snelle en minder tijdrovende manier van inkopen!

Bijzonder Bloemen Amersfoort

Bloemen op water geleverd

Dagelijks zijn de inkopers van BabStar.nl actief op de veilingklokken van Bloemenveiling Flora Holland in Rijnsburg. Daarnaast kopen we ook gericht in bij van tevoren geselecteerde kwekers. U vindt deze bloemen in de webshop met als kenmerk: ‘vers van de kweker’.

’s Morgens gesneden bloemen, ’s avonds bij u in de winkel. Zo koopt u betrouwbare kwaliteit in. Zijn uw klanten tevreden, dan zijn wij dat ook, samen met u.

Bij bloemen groothandel Bab Star wordt elke partij bloemen direct gefotografeerd, zodat u ziet wat u krijgt. De grootte van de bestelling bepaalt u zelf. Koopt u volle fusten of liever per bos? Alles kan, er zijn geen beperkingen. 

Dagelijks gaat de webwinkel rond 12:00 uur open. Tot 18.30 uur kunt u bestellen. Uw bestelling wordt dezelfde avond/nacht nog bij u afgeleverd. 

U krijgt uw bloemen op water aangeleverd, zo blijven ze supervers. Goed voor de kwaliteit en handig bij het verwerken. Voordat uw winkel open gaat, kunt u klaar zijn met het schoonmaken van de bloemen en kunt u zich richten op uw klanten en de verkoop in uw winkel.

Ook voor duurzame bloemist

Duurzame biologische bloemen

Bloemen groothandel BabStar.nl heeft ook voor de duurzame bloemist een uitgebreid assortiment bloemen die voldoen aan de eisen voor de certificering van de “Barometer Duurzame bloemist”.
Biologische bloemen en bloemen met keurmerk MPS-A zijn volop aanwezig in het assortiment.

Doet u mee met de Barometer Duurzame Bloemist? Ook de duurzame bloemist zijn wij graag van dienst. BabStar.nl is Skal gecertificeerd. In de webshop is een groot assortiment aan bloemen en planten met keurmerk aanwezig geschikt voor de duurzame bloemist. Op de factuur staat een handig overzicht waarin de percentages duurzame bloemen wordt vermeld.

Planten en bloemisterijartikelen

Planten vers van de kweker

Niet alleen bestelt u bloemen maar ook heel makkelijk planten en een groot assortiment bloemisterijartikelen. Planten van Waterdrinker koopt u één dag voor uw bestelling van bloemen en u krijgt alles als één bestelling geleverd. Planten vers van de kweker kunt u direct met uw bloemen bestellen. Zo bent u in één keer klaar!

Bloemisterijartikelen

Bloemisterijartikelen koopt u in bij Broekhof (heeft ook een duurzaam assortiment) of Daan Kromhout via een speciale knop in de webshop. Deze artikelen kunnen ook direct met uw bestelling mee!

Alles in één keer geleverd

Onze webshop werkt via een one-stop-shop concept waarbij u via één webshop de beschikking heeft over een groot assortiment bloemen, planten, accessoires en decoratie artikelen. ’s Middags besteld, ’s avonds geleverd, ’s morgens direct aan de slag! Alles wat u bestelt, wordt in één keer tot in uw winkel geleverd. Hierdoor kunt u efficiënter werken én bespaart u tijd en geld.

Bloemen groothandel Bab Star is voor ons een super manier van inkopen doen. kan er rustig voor gaan zitten en door de site heen snuffelen wanneer het mij uitkomt. Goede bezorgservice. Is er wel een keer iets mis dan is dat met één telefoontje opgelost. Ga zo door dan proberen wij dat ook.

Liesbeth van Vlijtige Lies uit Staphorst

Vraag een inlogcode aan!

Wilt u ook het gemak ervaren? Vraag een inlogcode aan in en wij nemen contact met u op.

’s Middags besteld, ’s avonds geleverd, ’s morgens direct aan de slag!
Bel nu voor uw eigen inlogcode: 071 40 22 185!

Of vul het contactformulier in

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: FacebookInstagramYouTube en Pinterest