Beste inkoopservice voor bloemist

Bab Star is al meer dan 25 jaar dé inkoopservice voor de bloemist!

In 2021 vierde Bab Star jr. BV het 25-jarig jubileum. In januari 1996 nam Bab samen met zijn vrouw Mariëtte de bloemenlijn van Bab Star sr. over. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een goed lopende online Bloemengroothandel met zo’n 50 vaste werknemers, met als prioriteit; de bloemist zo goed mogelijk van dienst te zijn. Niet alleen door een mooi en onderscheidend assortiment met scherpe prijzen te bieden, maar ook meerwaarde, dat is ontzettend belangrijk.

“Meedenken met de bloemist vormt het hart van ons bedrijf. “
Bab Star

Meerwaarde

Naast het eigen assortiment, dat dagelijks vers wordt ingekocht. Krijgt de bloemist in de webshop van Bab Star ook toegang tot de voorraad van collega groothandels; onder andere VIP-Roses. Ook zijn er koppelingen met kwekers en leveranciers van decoratiematerialen; denk aan 4-Attention, Broekhof en Daan Kromhout.

Daarnaast kunnen de bloemisten met al hun vragen altijd terecht bij de klantenservice. Zij zijn het belangrijkste aanspreekpunt voor de klanten. Kunt u iets niet vinden in de webshop, of zoekt u iets specifieks. Dan doen zij er alles aan om het voor u te regelen. Klantenservice staat dan ook hoog in het vaandel bij Bab Star.

Bab Star beschikt ook over een boeketten- en inpakservice. De boeketten worden door gediplomeerde dames van de boekettenservice samengesteld en korenschoof gebonden. Geeft u uw wensen van te voren door dan gaat de boekettenservice voor u aan de slag. Dat is erg handig in drukke tijden!

Als het gaat om de laatste trends, is de bloemist bij Bab Star aan het juiste adres.
Zo maakt de boekettenservice ook droogboeketten. Deze trendy droogboeketten zijn verkrijgbaar in de webshop. Eveneens zijn er droogbloemen uit eigen voorraad en geverfde droogbloemen van externe leveranciers verkrijgbaar.

De inkopers zijn altijd op zoek naar onderscheidende producten. Zo zijn er soms unieke en bijzondere bloemen te vinden in de webshop die nergens anders te krijgen zijn. Hierdoor kunt u als bloemist laten zien dat de mooiste bloemen toch echt te koop zijn bij de lokale bloemist!

Bij Inspiratie staat van veel producten meer informatie, zowel over bloemen als planten. Zoek het eens op, zo heeft u iets te vertellen aan uw klanten over de producten die u verkoopt en weten zij dat ze voor kwaliteit bij u terecht kunnen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ook de duurzame bloemist kan terecht bij Bab Star, voor biologische en duurzame producten. Bab Star, dé inkoopservice voor de bloemist, was de eerste Nederlandse groothandel die het Skal Bio Certificaat ontving en MPS A en EKO inzichtelijk heeft gemaakt in het bestelsysteem. Hierdoor krijgt de bloemist een handig percentage overzicht op de factuur, met wat er aan duurzame bloemen is gekocht.

Hoewel plastic ideaal materiaal is om bloemen in te verpakken; het voorkomt uitdroging van de bloemen met zo’n 80%, is het natuurlijk slecht voor het milieu. Daarom heeft Bab Star de verantwoordelijkheid genomen om alle plastic tray’s, bloemenhoesjes en het karton van alle klanten mee retour te nemen en te laten recyclen. Zo blijft de kwaliteit van de bloemen optimaal én gaan we verantwoord om met de materialen.

Geïnteresseerd?

Bab Star weet als inkoopservice wat er speelt onder de bloemisten en wat de laatste trends zijn. Dat zorgt ervoor dat het aan niets ontbreekt! Kortom, dé inkoopservice voor de bloemist!

Bent u geïnteresseerd in onze inkoopservice en wat Bloemengroothandel Bab Star voor u kan betekenen? Kijk dan snel op deze pagina: Webshop. Daar vindt u meer informatie. Of vul het contactformulier in.

Bijzonder-Bloemen_Amerfoort_BabStar inkoopservice