fbpx

Bestel online via onze webshop

In onze moderne webshop heeft u dagelijks toegang tot een ruim assortiment bloemen, planten, accessoires en decoratie artikelen. De dagelijks ingekochte bloemen en planten worden voorzien van ‘live’ foto’s. Door middel van deze ‘live’ foto’s kunt u elke aangeboden partij zelf controleren op versheid, rijpheid en kwaliteit. Zo heeft u nog meer zicht op de inkoop.

In de webshop bieden wij naast de door ons zelf ingekochte bloemen en planten ook voorraden van collega groothandels. Hiermee heeft u via 1 webshop een compleet assortiment tot uw beschikking. Zo bieden wij via een directe koppeling ook de producten aan van:

Waterdrinker, Kwekers-planten-platform, Broekhof Verpakkingen, Parfum Flower Company, Four Seasons Quality, RoseAmor, VIPRoses van Sassen, Daan Kromhout, Duif, Decofleur, 4-Attention, Heembloemex en een mooi assortiment met Droogbloemen en Exoten aan.

Alle gekochte artikelen via onze webshop zullen als 1 bestelling bij u geleverd worden. ’s Middags besteld, ’s avonds geleverd, ’s morgens direct aan de slag! Hierdoor heeft u voor de inkoop maar 1 adres nodig van inkoop tot levering. Alles onder één knop en alles tegelijk bij u in de winkel bezorgd. Dat levert u veel besparing op, u wint tijd en verdient geld want veel van deze aanbieders geven ook soms leuke kortingen op hun assortiment.

Inloggen webshop

Bestel mobiel online via Bab Star App

De webshop is niet alleen via uw pc beschikbaar. Sinds 2013 bieden wij ook een App aan waarmee u eenvoudig inkopen kunt doen via uw mobiele toestel. Om gebruik te maken van de mobiele app kunt u via onderstaande links de app downloaden. Inloggen in de app kunt u eenvoudig doen met dezelfde login gegevens als die u heeft van de webshop. Heeft u nog geen login code of bent u geïnteresseerd in ons assortiment en diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Klik op onderstaande buttons om de app direct te downloaden.

iphone_btn_nl
android_btn_nl

Uitleg webshop

Voor de werking van de webshop hebben wij een pagina samengesteld met veel gestelde vragen. Deze pagina geeft u inzicht in de eenvoud en het gemak van de webshop. Omdat niet alle functies eenvoudig vindbaar zijn hopen wij u via deze pagina het maximale gemak uit onze webshop te halen. Zijn er nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Naar veelgestelde vragen