Openingstijden webshop

Openingstijden webshop Bloemen

Bloemen kunt u bestellen in de webshop van Bab Star powered by Hoek van maandag tot en met zondag

Vertrekdag kiezen: Dit is de dag dat uw bestelling hier ’s avonds vertrekt zodat u alles de andere ochtend in huis heeft. Bestel alles voor 18:30 uur en uw bestelling wordt dezelfde nacht geleverd. Zo kunt u ’s morgens direct aan de slag.

Op Zaterdag en zondag bestelt u met vertrekdag zondag, u heeft het dan maandagochtend in huis.

Openingstijden klantenservice

Let op :
De klantenservice is van maandag t/m vrijdag van 8:00 tot 18:00 uur bereikbaar. Van 12:30 tot 13:00 uur is er lunchpauze. Tip: stuur een mail naar info@babstar.nl en u wordt teruggebeld.

Openingstijden webshop rond feestdagen

Rond feestdagen gelden er vaak andere openingstijden webshop en voor de klantenservice. We houden u via een nieuwsbrief op de hoogte. Ook vindt u de openingstijden terug bij ‘Vertrekdagen’ in de webshop.

Speciale bestellingen

Heeft u speciale bloemen nodig (bijvoorbeeld voor rouw- of trouwwerk) dan kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice via mail: info@babstar.nl of telefoon: 071 40 22 185, Whatsapp: 06 15 11 0873
(let op: Klantenservice heeft lunchpauze van 12:30-13:00 uur en is dan niet bereikbaar).

Geef uw speciale bestelling op tijd door!

Uw speciale bestelling horen we in verband met de inkoop graag een dag van te voren; zo bent u er zeker van dat u de bloemen op tijd in uw winkel heeft.

Blijf op de hoogte van bloemen en producten in de webshop, volg ons op social media. Wij zijn onder andere te vinden op Facebook, Instagram en YouTube