Vier de Lente met geurende bloemen

Laatst gewijzigd: 21 mei 2024

Heerlijk, het is Lente!

Het zonnetje schijnt, de bloesembomen staan in bloei, je ziet steeds meer vogels druk in de weer om een geschikte plek te vinden om te gaan nestelen. Ook verschijnen er steeds meer vrolijk gele narcissen in de graskanten en plantsoenen in de buurt.

Zo langzaamaan krijgt de omgeving steeds meer kleur en geur.

Creëer extra verkoopkansen

Vier jij de lente in jouw winkel?  Tip: Bezorg je klanten lentekriebels en breng de lentebloemen onder de aandacht van jouw klant! Zet je winkel vol met lentebloemen met een heerlijke geur.

In het seizoensmagazine van 365 dagen bloemen zijn veel tips te vinden om extra verkoopkansen te creëren.

Wat doe jij om jouw klanten te verleiden?

geurende bloemen Geurboeket_365dagenbloemen
Geurboeket 365dagenbloemen

Geurende bloemen

Je kunt bijvoorbeeld een tafel neerzetten met lentebloemen en hiermee een ‘Geurbar’ maken. Laat je klanten ruiken hoe heerlijk de geuren zijn van de verschillende lentebloemen. In de lente zijn er namelijk heel veel geurende bloemen te vinden.

Geurende lentebloemen:

Bloemengeur zorgt voor glimlach

Wist je dat geuren een positieve werking hebben op het brein? Zo kun je bijvoorbeeld door bepaalde geuren opeens in je gedachten een sprongetje maken in de tijd. Er komen dan dierbare herinneringen boven van vroeger. Zoals bijvoorbeeld herinneringen aan bezoekjes bij je oma als je de zoete geur ruikt van freesia’s of aan je trouwdag bij de heerlijke geur van lelietjes der dalen.

Geurende bloemen zorgen dus voor positieve energie!

Welke klant ga jij een glimlach bezorgen?

Foto’s: 365dagenbloemen