Wat is belangrijk voor de bloemist?

Bloemist aan het woord

Als inkoopservice voor de bloemist wil je natuurlijk graag weten wat de klant verlangt van zijn/haar leverancier. Wat is belangrijk voor de bloemist?

Bijzonder Bloemen: Bloemstylistes en sfeermakers

Joëlle van bloemenwinkel Bijzonder Bloemen in Amersfoort vertelt : “Wij zijn bloemstylistes & sfeermakers! Met onze liefde voor bloemen maken we elke dag de mooiste creaties. Bijzondere en exclusieve bloemen vind je in onze winkel. En die winkel draait om sfeer. Je komt binnenlopen, lekkere muziek op de achtergrond en direct loop je tegen onze grootste trots aan, ons bloemeneiland met ruim 70 verschillende bloemsoorten! Door ons ruime aanbod kunnen wij de meest waanzinnige boeketten maken. Wij worden er blij van!”

Bloemist Bijzonder-Bloemen_Amerfoort_BabStar inkoopservice
Joelle showt een waanzinnig boeket in haar winkel Bijzonder Bloemen, Amersfoort

Ruim assortiment

Bloemenwinkel Bijzonder Bloemen in Amersfoort is een luxe bloemenwinkel die bekend staat om haar geweldige boeketten. Er is een ruim assortiment prachtige bloemen in de winkel aanwezig. De keus in bloemen voor de boeketten is dan ook heel groot.

Exclusieve en bijzondere bloemen

Graag gebruikt Joëlle exclusieve en bijzondere bloemen. Snel schakelen om bloemen en materialen in te kopen vindt zij ook heel belangrijk. Bij Bab Star vindt zij dit alles; het ruime assortiment verse bloemen, exclusieve soorten en de servicegerichte en meedenkende klantenservice zorgen ervoor dat zij nog jaren verder kan.

Blij met Bab Star

Wij zijn ontzettend bij met de diensten van Bab Star en kunnen op deze manier nog heel wat jaren met elkaar verder!

Joelle van Bijzonder Bloemen

Meer weten?

Ook ervaren wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op, we helpen u graag verder!

Volgt u ons al op Social media? We zijn te vinden op: Facebook, Instagram, YouTube en Pinterest