Vervolg linkpagina Instagram

Bloemengroothandel BabStar.nl vervolg pagina

We hebben meer bloemen nodig!

Op deze vervolg linkpagina vindt u nog meer ‘link-in-bio’ van Instagram


Wilt u meer weten over bloemen en planten lees dan vooral verder via de links op deze vervolg linkpagina. Via de berichten op Facebook en Instagram bent u altijd op de hoogte van nieuwe informatie op de website.

Social media

Blijf op de hoogte van bloemen en producten in de webshop, volg ons op social media. U vindt ons onder andere op FacebookInstagram en YouTube


Secretaressedag

Donderdag 20 april is het secretaressedag. Zet ze in het zonnetje, ze verdienen het!


Het is lente!

Tip: word een geurexpert en vier de lente met geurende bloemen.


Hoe je het best Valentijn kunt vieren

Vier jij Valentijnsdag? Vandaag is het Valentijn, de dag waarop je jouw geliefde kunt verrassen. Heel leuk allemaal maar waar komt dit gebruik eigenlijk vandaan? Wil je een tip? Geef bloemen!


Euphorbia

Euphorbia, de bloem die bloeit als andere sterven. Bab ging op onderzoek en bezocht kwekerij Luiten.


Conifeer: hip, mooi, exclusief en pure nostalgie

Kerstgroen, het stamt uit een tijd van de eerste vliegtuigen, toen kassen nog zeldzaam waren, de winters koud, de mensen zuurkool uit het vat en andere ingemaakte groente aten omdat er niet veel anders was.


Bab doet onderzoek naar Ilex

Een tijd geleden ging Bab op zoek naar de verhalen achter Ilex, bracht een bezoek aan kwekerij Emiel de Jong en kwam van alles te weten over deze prachtige bessentak.


Blijf op de hoogte van bloemen en producten in de webshop, volg ons op social media. U vindt ons niet alleen op Instagram maar ook op FacebookYouTube en Pinterest.