Seizoensproducten herfst

Laatst gewijzigd: 21 mei 2024

Seizoensproducten herfst in de webshop bij: Bloemen

Bij Bab Star powered by Hoek flowers wordt nauw samengewerkt met diverse kwaliteitskwekers en aanbieders van mooie seizoenproducten. Dit betekent dat er ieder seizoen bijzondere en exclusieve producten in de webshop zijn te vinden. En wist je dat je niet hoeft te zoeken? De seizoenproducten staan gewoon in de bloemenvoorraad. U kunt deze dus gewoon gelijk aanklikken als je bloemen koopt!

Wat is er op dit moment beschikbaar?

Elk seizoen heeft zo zijn eigen seizoensbloemen en andere producten. Wat staat er dan nu richting herfst zoal aan seizoensproducten herfst in de webshop?

Pampasgras, Cortaderia vers en gedroogd, siergras met pluim

Wie geef jij een pluim?

Heb je ze al gezien? Er staan diverse soorten cortaderiapluimen in verschillende lengten in de voorraad bloemen. Zo is er Cortaderia Pluim, Cortaderia S Evita. En wat dacht u van Siergras Pennisetum? Dat is een siergras met ook een prachtige slanke pluim.

De gedroogde en gekleurde pluimen zijn te vinden in webshop: Droogbloemen

Aan wie geef jij een pluim? Er is altijd wel iemand die een pluim verdient!

Sierfruit

Het is al volop herfst! Vandaag binnengekomen: heel mooi sierfruit en van alles wat!!! Groot of klein, de keuze is reuze! Supergrote pompoenen, de gewone oranje maar ook mooie grote wit/groene Prince Crown, gestreepte Sweet dumpling, Turkse mutsen, fles kalebas en ook zakjes met kleine pompoenen. Sierfruit: Voor elk wat wils! Het sierfruit is te vinden in de plantenvoorraad.

Droge bol

Ook in de voorraad deze tijd van het jaar: droge bol

Er zijn er al veel gekocht door meerdere klanten, leuk! Misschien denkt u: Wat is dat droge bol? Dit zijn leuke bollensoorten die in bloei komen zonder dat de bol wordt geplant! Er zijn verschillende soorten beschikbaar. U leest er hier meer over:

Alles in de webshop

Veel van deze producten staan gewoon in de voorraad: Bloemen!

Of kijk bij droogbloemen. Sierfruit staat in webshop: Planten