Biologische bloemen bij Bab Star

Biologische bloemen

Draagt u het milieu een warm hart toe? Dan kunt u in de webshop van bloemengroothandel Bab Star powered by Hoek flowers heel goed terecht! Speciaal voor de duurzame bloemist, en voor iedereen die het milieu belangrijk vindt, zijn er namelijk ook biologische bloemen beschikbaar.

Biologische kwekers

De biologische bloemen komen van verschillende gecertificeerde biologische kwekers. Zij passen organische meststoffen toe die goedgekeurd zijn door de SKAL, een onafhankelijke controlerende instantie die Europese BIO certificaten uitvaardigt.

Bloemengroothandel Bab Star vindt maatschappelijk verantwoord ondernemen, met respect voor mens en milieu, heel belangrijk. Daarom doen wij ons best om een steentje bij te dragen aan een beter milieu en zijn we inmiddels SKAL-gecertificeerd.

Naast een groot assortiment MPS-A en MPS-A+ bloemen, zijn er dus ook biologische seizoensbloemen verkrijgbaar.

Tulpen in maart

In maart zijn er biologische tulpen van Bloemenboerderij de Baalse Hoef.

Deze leuke tulpen zijn gekweekt in de volle grond en groeien uit een biologische bloembol. Ze zijn per bos verpakt in een duurzame verpakking. Zo weet uw klant gelijk dat het product met zorg voor het milieu is gekweekt!

Zomerbloemen van mei tot oktober

Er is van mei tot oktober een uitgebreid assortiment biologische zomerbloemen beschikbaar in de webshop.

Vanaf mei staan de biologische bloemen van kwekerij Op Beemster Klei weer in de webshop! De bloemen van deze kwekerij zijn makkelijk te vinden door te zoeken naar de toevoeging ‘bio’. (Tip: tik bio in, in de zoekfunctie en u krijgt alle bio bloemen in een overzicht).

U vindt onder andere: Bio Allium, Bio Aquillegia, Bio Campanula Glomeratum, Bio Euphorbia, Bio Leucanthemum Margriet en nog veel meer bloemen van het seizoen.

Al deze bloemen zijn zeer geschikt voor de duurzame bloemist. Neem ze eens mee met de bestelling. Zo sla je twee vliegen in een klap, mooie bloemen voor de klant met een groen hart en voor de duurzame barometer voldoen aan de regel: 1x per maand biologische producten bestellen.

Bekijk in dit album een overzicht van biologische bloemen.