Wintertrend Oud en Nieuw

Van Oud naar Nieuw

Ondertussen is het al een tijdje winter. We stonden her en der in Nederland al op de schaats en de kerstdagen zijn inmiddels weer achter de rug. Dit jaar, 2022 is bijna aan zijn eind, een heel nieuw jaar staat voor de deur.

De kerstboom mag weer opgeruimd en maakt plaats voor een (nieuwe) grote plant. Het oude is voorbij, tijd voor vernieuwing! Tijd om weer vooruit te kijken en misschien eens iets te doen met de huidige trends. De trend van deze winter: Traditional sentiment. 

Wintertrend Traditional Sentiment

Dan denk je misschien: wat is daar vernieuwend aan? Deze wintertrend klinkt juist heel traditioneel.

Maar soms blijkt dat je alles wat oud is niet perse weg hoeft te doen maar ook kunt hergebruiken. Meng oud eens met nieuw en je staat versteld van het effect.
Geef er een andere draai aan en het is weer als nieuw. Oud en vertrouwd maar dan met een twist. Verfrissend!

Bloementrend

Maak een boeket met mooie nostalgische bloemen (zoals bijvoorbeeld: cymbidium) en laat alle bloemen er mooi in uitkomen. Grote vazen vol met grote weelderige boeketten, heerlijk genieten van deze prachtige wintertrend!

Plantentrend

Heel hip: een plantenhoek. Zet een hele verzameling traditionele planten bij elkaar en maak een rustgevende groene hoek. Zet her en der een nostalgische bloeiende plant ertussen, geeft een speels effect. 

Of meedere cultivars van één soort is ook prachtig. Calathea en hersthoornvaren zijn op dit moment heel trendy!

Breng je klant op ideeën en ga aan de slag met deze wintertrend!

Tradities

Zo kan traditioneel opeens heel verrassend zijn. En zeg nou zelf, tradities zijn er om in ere te houden. Ja, toch? Op naar het oliebollen bakken en vuurwerk afsteken!

Een hele gezellige jaarwisseling en daarna een fleurig 2023!

In het lookbook van Mooiwatbloemendoen.nl vind je meer informatie