fbpx

Wij zoeken nieuwe collega’s

Geplaatst op 27-08-2018

Bestellingen klaarmaken bij Bab Star

Als de webshop open gaat om 12:00 uur wordt het steeds drukker in de box en in de cel.
’s Morgens staan er vooral veel karren met bloemen die zijn ingekocht op de klok, ’s middags staan er steeds meer karretjes met bestellingen van klanten klaar.

Die karretjes komen daar natuurlijk niet vanzelf. Om de bestellingen te verzorgen lopen er veel medewerkers/orderpickers in de cel om de bestelde bloemen te pakken en netjes klaar te maken voor verzending door heel Nederland.

Jongens, meisjes, mannen en vrouwen werken in deze ploeg. Het is een gezellige groep en regelmatig zijn we op zoek naar nieuwe mensen. Waar we nu vooral naar op zoek zijn zijn meisjes en vrouwen want die zijn op dit moment dungezaaid en Jente en Ciska willen graag nog wat collega’s er bij!

We stellen ze even aan u voor:

Ciska: freelance grafisch ontwerper, 36 jaar en moeder van twee zoontjes van 4 en 5 jaar.

Ciska vertelt: Ik werk sinds oktober 2017 bij Bab Star. Ik ben dit werk gaan doen om toch een vast inkomen te hebben in de maand. ’s Ochtends ben ik voor mijzelf bezig en ’s middags werk ik voor Bab Star.

Ik vind het heel leuk werk; aardige collega’s en bloemen is een mooi product om mee te werken.

Het is leuk om de trends te zien en elk seizoen heeft zo z’n eigen bloemen.

Daarnaast ben je ook lekker in beweging en dat is wel een fijne afwisseling met het werk achter de computer.

Jente: is scholier en wacht totdat haar opleiding begint. in de tussentijd heeft zij niets te doen en dus is zij bij Bab Star aan het werk gegaan. De broer van Jente werkte hier ook al als orderpicker dus was het een makkelijke stap om via hem contact op te nemen.

 

U hoort het, het is heel leuk om bij Bab Star te werken en een prima oplossing voor mensen die een parttime baan zoeken naast andere werkzaamheden of opleiding.

Zoekt u een parttime baan en lijkt dit u wat? Stuur uw CV naar: info@babstar.nl

Wilt u meer informatie? Bel gerust(vragen naar Ronald).