fbpx

Tot hoe laat kan er besteld worden?

De webshop is 24 uur per dag beschikbaar. De Bloemen voorraad heeft aangepaste openingstijden(zie bij openingstijden Bloemen voorraad). Voor deze tijd verzorgen wij onze verkoop en zullen wij alle artikelen voorzien van ‘live’ foto’s. Vanaf 19:00 uur start onze distributie door Nederland en kunnen er geen bestellingen meer geplaatst worden die nog dezelfde avond/nacht naar u verstuurd worden. Op zaterdag kunt u bestellen voor levering zondagnacht.

Openingstijden Bloemen voorraad

  • Maandag: 14:00 – 18:30 uur
  • Dinsdag t/m donderdag: 12:00 – 18:30 uur
  • Vrijdag: 12:00 – 18:30 uur
  • Zaterdag: 12:00 – 24:00 uur

Zie ook: Openingstijden

Tot hoe laat kan ik planten bestellen?

Voor de voorraad van Waterdrinker geldt: wat de ene dag wordt besteld(dit kan tot 12.00 uur ’s avonds) wordt geleverd bij Bab Star op de volgende dag.

U kunt de   planten van Waterdrinker dus het beste één dag voor uw bloemenbestelling bestellen voor levering op dezelfde dag als de rest van uw bestelling.

De planten van Megaplant kunt u bestellen tot 09:00 uur voor bezorging op dezelfde dag. Ook deze planten kunt u dus het beste één dag vooruit bestellen, een dag voor uw bloemenbestelling.

Hoe bevestig ik mijn bestelling?

Uw bestelling overzicht kunt u bekijken in winkelwagen. Alle artikelen die hierin vermeld staan zijn reeds voor u gereserveerd. Zodra u op Klaar met winkelen klikt is uw bestelling bevestigd. Via e-mail zult u een overzicht (Purchase) van de bestelling ontvangen.

Proforma | Factuur

Na elke bestelling ontvangt u een purchase via mail. Dit is een overzicht van uw bestelling. Aan het eind van de dag kunt u een overzicht (Proforma) opvragen via ‘Uw Account’ in de webshop. Dit is een overzicht met alle bestellingen die tot en met die dag gedaan zijn.
Op zaterdag worden de facturen definitief gemaakt en per e-mail aan u verzonden. U kunt uw facturen ook altijd terug vinden in uw account in de webshop. Hier vindt u een overzicht van de facturen van de afgelopen 12 maanden.

Duurzame bloemist

Ook de duurzame bloemist kan voor biologische en duurzame producten terecht bij BabStar.nl. In de voorraad staat bij de producten aangegeven welk keurmerk er door de kweker/ producent is meegegeven aan het product.

In het assortiment zijn veel duurzame producten met MPS A en A+ keurmerk beschikbaar. Ook biologische producten met SKAL-keurmerk zijn regelmatig beschikbaar.

Als deelnemer aan de Duurzame Barometer moet u voldoen aan de eisen voor certificering als duurzame bloemist. Dit houdt in dat een bepaald percentage van wat u koopt duurzaam en biologisch moet zijn. Het percentage duurzame bloemen wat u koopt in de webshop wordt bij BabStar.nl weergegeven op de factuur. Zo ziet u in één oogopslag of u voldoet aan de voor u gestelde eisen. Ook gaan wij samen met u voor duurzaam. Wij nemen al uw karton, lege bloemenhoesjes en eenmalige fust retour en wij zorgen dat het gerecycled kan worden. Zie ook deze nieuwsbrief: Samen voor duurzaam. Wilt u meer informatie over duurzaam kopen? Lees hier meer.