fbpx

Tot hoe laat kan er besteld worden?

De webshop is 24 uur per dag beschikbaar. De Bloemen voorraad heeft aangepaste openingstijden(zie bij openingstijden Bloemen voorraad). Voor deze tijd verzorgen wij onze verkoop en zullen wij alle artikelen voorzien van ‘live’ foto’s. Vanaf 19:00 uur start onze distributie door Nederland en kunnen er geen bestellingen meer geplaatst worden die nog dezelfde avond/nacht naar u verstuurd worden. Op zaterdag kunt u bestellen voor levering zondagnacht.

Openingstijden Bloemen voorraad

Maandag: 14:00 – 18:30 uur
Dinsdag t/m donderdag: 12:00 – 18:30 uur
Vrijdag: 12:00 – 19:00 uur
Zaterdag: 12:00 – 24:00 uur

Tot hoe laat kan ik planten bestellen?

Voor de voorraad van Waterdrinker geldt: wat de ene dag wordt besteld(dit kan tot 12.00 uur ’s avonds) wordt geleverd bij Bab Star op de volgende dag.

U kunt de   planten van Waterdrinker dus het beste één dag voor uw bloemenbestelling bestellen voor levering op dezelfde dag als de rest van uw bestelling.

De planten van Megaplant kunt u bestellen tot 09:00 uur voor bezorging op dezelfde dag. Ook deze planten kunt u dus het beste één dag vooruit bestellen, een dag voor uw bloemenbestelling.

 

Hoe bevestig ik mijn bestelling?

Uw bestelling overzicht kunt u bekijken in winkelwagen. Alle artikelen die hierin vermeld staan zijn reeds voor u gereserveerd. Zodra u op Klaar met winkelen klikt is uw bestelling bevestigd. Via e-mail zult u een overzicht (Purchase) van de bestelling ontvangen.

Proforma | Factuur

Aan het eind van de dag ontvangt u een overzicht (Proforma) via e-mail met alle bestellingen die tot en met die dag gedaan zijn. Op zaterdag worden de facturen definitief gemaakt en per e-mail aan u verzonden. U kunt uw facturen ook altijd terug vinden in uw account in de webshop. Hier vindt u een overzicht van de facturen van de afgelopen 12 maanden.