fbpx

Coniferengroen

Namens Andromeda: Het mooiste groen is voor u!

Misschien heeft u het al gezien in de webshop. Vanaf deze week is er weer volop coniferen groen van Andromeda beschikbaar: van rood opgetrokken leucothoe en mooi groene conifeer tot blauwgroene juniperus, er is van alles verkrijgbaar om alvast in kerstsfeer te komen.

Laat uw klanten genieten van het mooiste groen!
U heeft de beschikking over de mooiste kerstgroen soorten van geweldige kwaliteit. Alles staat overzichtelijk gepresenteerd. Wij helpen u in de sfeer te komen, zodat u tijdig uw voorbereidingen kunt treffen voor de kerstverkopen.

Met exclusieve en speciale groensoorten maakt u kerstdecoraties van een hoger niveau.
De vormen, structuren en kleuren geven een grote meerwaarde en maken het u makkelijker om tot prachtige resultaten te komen.

Om inspiratie op te doen is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website van Andromeda: www.xmasgreenery.com

Al het coniferen groen heeft keurmerk MPS A+
Eerst hebben dassen, hazen, konijnen, ongevaarlijke ringslangen, vleermuizen en heel veel vogels van het groen genoten. Uit deze heerlijke en gezonde natuur komen nu deze MPS A+ groensoorten.
Een overzicht van het groen vindt u op Pinterest Bab Star

Wilt u weten hoe het groen op het veld er uit ziet? Bekijk dan hier het fotoalbum van Bab, gemaakt tijdens een bezoek aan kwekerij Andromeda.

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust!
Telefoon: +31 (0)71 402 21 85
info@babstar.nl