fbpx

Coniferengroen en coniferenactie!

Namens Andromeda: Het mooiste groen is voor u!

Misschien heeft u het al gezien in de webshop. Er is er weer volop coniferen groen van Andromeda beschikbaar: van rood opgetrokken leucothoe en mooi groene conifeer tot blauwgroene juniperus, er is van alles verkrijgbaar om alvast in kerstsfeer te komen.

Coniferen Kerst Challenge: #samensterk #geefhetdoor #coniferenkerstchallenge

In samenwerking met kwekerij Andromeda is er een speciale Coniferen Kerst Challenge opgezet. Iedereen kent wel mensen in zijn of haar omgeving die door een heftige periode gaan. Laten we elkaar een hart onder de riem steken, zo onderweg naar Kerst. Wens elkaar het beste toe met een bloemetje of kerststuk met een persoonlijke boodschap!

Laat uw klanten genieten van het mooiste groen!
U heeft de beschikking over de mooiste kerstgroen soorten van geweldige kwaliteit. Alles staat overzichtelijk gepresenteerd. Wij helpen u in de sfeer te komen, zodat u tijdig uw voorbereidingen kunt treffen voor de kerstverkopen.

Met exclusieve en speciale groensoorten maakt u kerstdecoraties van een hoger niveau.
De vormen, structuren en kleuren geven een grote meerwaarde en maken het u makkelijker om tot prachtige resultaten te komen.

Om inspiratie op te doen is het de moeite waard om eens een kijkje te nemen op de website van Andromeda: www.xmasgreenery.com

Al het coniferen groen heeft keurmerk MPS A+
Eerst hebben dassen, hazen, konijnen, ongevaarlijke ringslangen, vleermuizen en heel veel vogels van het groen genoten. Uit deze heerlijke en gezonde natuur komen nu deze MPS A+ groensoorten.
Een overzicht van het groen vindt u op Pinterest Bab Star

Wilt u meer uitleg over de verschillende soorten? bekijk dan het filmpje van Bab!

Wilt u weten hoe het groen op het veld er uit ziet? Bekijk dan hier het fotoalbum van Bab, gemaakt tijdens een bezoek aan kwekerij Andromeda.

Heeft u nog vragen? Bel of mail gerust!
Telefoon: +31 (0)71 402 21 85
info@babstar.nl