fbpx

Statice, een veelzijdige bloem

Geplaatst op 19-06-2019

Doe mee en win!

De statice, limonium sinuatum is de aanrader van juni bij BabStar.nl. Deze bloem is bij de Nederlandse en Belgische bloemist niet heel erg bekend maar weet u dat er veel verwerkingsmogelijkheden zijn voor deze limonium? Ook heeft deze bloem een lage inkoopprijs en dus een hoge marge!

Bab bracht een bezoek aan kwekerij De Staticespecialist en u raadt het al daar wordt volop statice geteeld.
Bekijk hier de foto’s van Bab

De komende weken staan deze supermooie en super lange statice van kwekerij de Staticespecialist in de webshop van BabStar.nl én er is ook een speciale doe-mee-en-win actie. Deze actie start op donderdag 20 juni.

Wij dagen u uit!

Statice foto actie

In alle kleuren komen de prachtige takken van de Staticespecialist, vers van de kweker, in de webshop voor een hele goede prijs. We dagen u uit om eens te werken met deze mooie takken!

Bestel de statice (limonium sinuatum) van kweker de Staticespecialist in de webshop van BabStar.nl en ga er mee aan de slag. Maak een foto van uw creatie met de statice van de Staticespecialist en stuur die op naar: marketing@babstar.nl (uiterste inzenddatum woensdag 3 juli).
De foto’s worden beoordeeld door de Staticespecialist en Bab Star. De mooiste creaties worden beloond met een cadeaubon. Er zijn drie prijzen te winnen: eerste prijs: dinerbon € 100, tweede prijs: bon € 50, derde prijs: bon € 25 en verder krijgen alle deelnemers een attentie.

Uw foto’s worden gebruikt voor promotie van de statice via Social Media, uiteraard met vermelding van uw naam en de naam van uw winkel.

Wilt u meer weten over de statice? Op deze productpagina vindt u meer informatie over deze veelzijdige bloem: Statice – Limonium Sinuatum