fbpx

Duurzame bloemen en planten: MPS-A/bio

Babstar.nl ook leverancier van MPS-A, Biologisch/EKO bloemen

Duurzaam en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen loos begrip. Wij hebben de laatste jaren flink geïnvesteerd in verantwoord gekweekte bloemen en planten en daar zijn we nog lang niet klaar mee.
U vindt deze bloemen in de webshop met als toevoeging MPS-A of MPS-A+.

Naast bloemen met MPS-A ( Milieu Project Sierteelt) bieden we met name in de lente en zomer, een leuk assortiment biologische bloemen (BIO) aan. Dit doen we in samenwerking met diverse biologische en ecologische kwekers. In de wintermaanden zijn het met name biologisch gekweekte BIO tulpen. Al deze biologische bloemen hebben het keurmerk EKO(van “ecologisch”).

Maar ook bloemen en planten met een MPS-A en A+ keurmerk worden dagelijks aangeboden. Zo weet u zeker dat u een eerlijk en schoon product koopt.

Tip: om in de webshop deze producten snel te kunnen vinden tikt u in de zoekfunctie van de webshop ‘MPS’ of ‘bio’ in en u krijgt direct een overzicht van alle producten.

Bij BabStar.nl hechten we veel waarde aan het milieu. Daarom staan we ook graag klaar voor de duurzame bloemist met een mooi assortiment biologische en ecologische bloemen en planten.
Ook op de factuur is deze toevoeging terug te vinden, op deze manier weet u precies welke producten u als duurzaam en milieuvriendelijk aan kunt bieden.

Als u deze keurmerken duidelijk zichtbaar aanbiedt, kunt u zich hiermee onderscheiden van supermarkten en benzinepompen.

Zie ook: BabStar.nl ook voor duurzaam

BabStar.nl ook voor duurzaam Lees meer over recyclen van meegeleverd plastic en karton (u kunt dit gewoon retour sturen). Samen voor duurzaam, lagere kosten voor u en een schonere wereld voor ons nageslacht!

Neem contact op