fbpx

Boeketten- en inpakservice

Handgemaakte boeketten

Heeft u periodes dat u handen tekort komt dan kunt u in de webshop handgebonden boeketten kopen. De boeketten worden door gediplomeerde dames samengesteld en korenschoof gebonden. Ook deze bloemen worden op water geleverd. Heeft u voorkeur voor kleur, maat en/of prijs bestel dan vooraf en geef aan ons door hoeveel boeketten u nodig heeft.

Ze zijn beschikbaar in diverse prijsklassen vanaf € 3,95

Even voorstellen

Wij stellen onze boekettendames graag aan u voor: Jessica Kleinwort werkt al sinds haar 16e in bloemenwinkels en tuincentra in Duitsland en Nederland. Ze is vakkundig en heeft veel ervaring opgedaan de afgelopen 14 jaar. Zij stelt boeketten samen met haar collega Dianne Durieux. Ook zij heeft veel ervaring in de bloemenbranche op verschillende vlakken. Met haar creativiteit en vakkennis is zij geknipt om voor u de mooiste creaties te maken.

dianne2 jessica2

Bladboeket

Ook maken de boekettendames in diverse variaties “het bladboeket” . De naam zegt het al, een boeket dat uit blad bestaat.
Verschillende soorten blad, hand gedraaid en korenschoof gebonden. Een goede basis voor een boeket, zodat u deze zelf helemaal naar wens kunt vullen.
Er zijn verschillende soorten bladboeketten beschikbaar (vanaf +/-€ 1,10 tot +/- € 3,50)
Wij denken dat u op deze manier de mogelijkheid krijgt om blad en arbeid goed door te kunnen berekenen, u weet nu tenslotte exact wat uw basis kost!

Blad_boeket Boeket_blad_pitto

Wat zijn de voordelen van zo’n bladboeket voor u?

U kunt zelf op een gemakkelijke manier de bloemen er insteken. Niet alleen de gewenste kleur kunt u zelf bepalen maar ook de gewenste hoeveelheid bloemen. Een ander voordeel is dat u met een kleine voorraad bladboeketten heel gemakkelijk een piek in uw boekettenverkoop op kunt vangen.

Zie ook het filmpje op Youtube

Inpakservice

De boeketten kunnen we voor u ook inhoezen. Dit kan niet alleen voor boeketten geregeld worden maar ook voor andere bloemen die u in een hoes geleverd wilt hebben.

Neem contact op