Seizoensproducten Bloemen

28 september 2021

Producten van het seizoen in de bloemenvoorraad gewoon bij: Bloemen

Bij BabStar.nl wordt er nauw samengewerkt met diverse kwaliteitskwekers en aanbieders van mooie seizoenproducten. Dit betekent dat er ieder seizoen bijzondere en exclusieve producten in de webshop zijn te vinden. En wist u dat u niet hoeft te zoeken? De seizoenproducten staan gewoon in de bloemenvoorraad. U kunt deze dus gewoon gelijk aanklikken als u uw bloemen koopt!

Wat is er op dit moment beschikbaar?

Elk seizoen heeft zo zijn eigen seizoensbloemen en andere producten. Wat staat er dan nu zoal aan producten van het seizoen in de voorraad: Bloemen?

Pampasgras, Cortaderia vers en gedroogd, siergras met pluim

Wie geef jij een pluim?

Heeft u ze al gezien? Er staan diverse soorten cortaderiapluimen in verschillende lengten in de voorraad. Zo is er Cortaderia Pluim van 100 cm en wel van 170 cm, Cortaderia S Evita heeft een lengte van 115 cm. En wat dacht u van Siergras Pennisetum 125 cm? Dat is een siergras met ook een prachtige slanke pluim.

De gedroogde en gekleurde pluimen zijn te vinden in webshop: Droogbloemen

Aan wie geef jij een pluim? Er is altijd wel iemand die een pluim verdient!

Sierfruit

Het is al volop herfst! Vandaag binnengekomen: heel mooi sierfruit en van alles wat!!! Groot of klein, de keuze is reuze! Supergrote pompoenen, de gewone oranje maar ook mooie grote wit/groene Prince Crown, gestreepte Sweet dumpling, Turkse mutsen, fles kalebas en ook zakjes met kleine pompoenen. Sierfruit: Voor elk wat wils!

Droge bol

Ook in de voorraad deze tijd van het jaar: droge bol

Er zijn er al veel gekocht door meerdere klanten, leuk! Misschien denkt u: Wat is dat droge bol? Dit zijn leuke bollensoorten die in bloei komen zonder dat de bol wordt geplant! Er zijn verschillende soorten beschikbaar. U leest er hier meer over:

Gewoon in de bloemenvoorraad

U vindt al deze producten gewoon in de voorraad: Bloemen!