fbpx

Seizoenproducten Bloemenvoorraad

Geplaatst op 07-09-2020

Producten van het seizoen gewoon bij: Bloemen

Bij BabStar.nl wordt er nauw samengewerkt met diverse kwaliteitskwekers en aanbieders van mooie seizoenproducten. Dit betekent dat er ieder seizoen bijzondere en exclusieve producten in de webshop zijn te vinden. En wist u dat u niet hoeft te zoeken? De seizoenproducten staan gewoon in de bloemenvoorraad. U kunt deze dus gewoon gelijk aanklikken als u uw bloemen koopt!

Wat is er op dit moment beschikbaar?

Elk seizoen heeft zo zijn eigen seizoensbloemen en andere producten. Wat staat er dan nu zoal aan producten van het seizoen in de voorraad: Bloemen?

Pampasgras, Cortaderia gedroogd

Wie geef jij een pluim?

Heeft u ze al gezien? Er staan diverse soorten pluimen in verschillende lengten en verschillende kleuren in de voorraad.

Zo is er pluim naturel 160 cm hoog met een pluim van 50 cm en met pluim van wel 65 cm!

Ook staan er gekleurde pluimen van 110 cm hoog in mooie gemengde kleuren. Alle pluimen worden verkocht per 25 stuks. Aan wie geef jij een pluim? Er is altijd wel iemand die een pluim verdient!

Sierfruit

De herfst komt er aan! Vandaag binnengekomen: heel mooi sierfruit en van alles wat!!! Groot of klein, de keuze is reuze! Supergrote pompoenen, de gewone oranje maar ook mooie grote wit/groene Prince Crown, gestreepte Sweet dumpling, Turkse mutsen, fles kalebas en ook zakjes met kleine pompoenen. Sierfruit: Voor elk wat wils!

Droge bol

Ook in de voorraad deze tijd van het jaar: droge bol

Er zijn er al veel gekocht door meerdere klanten, leuk! Misschien denkt u: Wat is dat droge bol? Dit zijn leuke bollensoorten die in bloei komen zonder dat de bol wordt geplant! Er zijn verschillende soorten beschikbaar. U leest er hier meer over:

En zijn weer nieuwe droge bollen binnengekomen want de voorraad gaat hard! Ook zijn er twee nieuwe soorten bij gekomen: Eremurus Robustus en Zanthedeschia Aethiopica wit (hou Facebook en Instagram in de gaten daar vindt u meer informatie).

Gewoon in de bloemenvoorraad

U vindt deze producten gewoon in de voorraad: Bloemen!