fbpx

Doet u ook mee aan de Ruik-de-Lentedagen?

Geplaatst op 08-03-2018

Doe mee aan de online Ruik-de- Lente-boeketwedstrijd!

De Vakbloemist organiseert  samen met de promotiecampagne ‘365 dagen bloemen’ een online boeketwedstrijd met geurende voorjaarsbloemen. Alle bloemisten kunnen tot 20 maart hun boeket opsturen. Uit alle inzendingen worden vijf winnaars gekozen en worden gepubliceerd in de community ‘Bloemisten Netwerk’. Het boeket met de meeste stemmen ontvangt op 25 maart een voorjaarsbloemen prijs t.w.v.  €300,- bij een aangesloten partner van De Vakbloemist ! De wedstrijd is bedoeld om bloemisten  ‘warm te maken’ voor de Ruik-de-lente-dagen die 21 maart van start zal gaan.

Leuke informatie over geurende bloemen is te vinden op de website van 365 dagen bloemen ook kunt u hier mooie foto’s en promotiemateriaal downloaden! Op deze pagina: https://www.365dagenbloemen.nl/acties/  vindt u tips om mee te doen aan de ruik de lente dagen.

Over De Vakbloemist

Vooraanstaande bloemisten advocaten Jan Huisman en Mark Doyle zijn verantwoordelijk voor vele levendige internationale bloemisten-communities welke kunnen worden gevonden op Floristry-Network. Ze zijn ook oprichters van  De Vakbloemist-site en gerelateerde tools en services voor  bloemisten gericht op design, unieke vaardigheden en kwaliteitsaspecten binnen de kaders van marketing en business management

Link naar competitie: https://www.facebook.com/Devakbloemist/