Terugblik Phalaenopsis actie

Helaas, de phalaenopsis actie in samenwerking met kwekerij Ichtus Flowers en in de hoofdrol: Snij-Phalaenopsis is weer voorbij.

De deelnemers zijn enthousiast over het werken met deze mooie vlinder- orchidee als snijbloem. Door mee te doen aan deze actie is er veel inspiratie opgedaan om phalaenopsis in meer bloemwerk toe te passen dan alleen rouw en trouwwerk.

Phalaenopsis actie was succes!

Ook ontvingen de deelnemende bloemisten leuke reacties van hun klanten en vlogen de phalaenopsis bloemwerken als warme broodjes over de toonbank.

Bloemenatelier de Tulp uit Bergen op Zoom maakte deze leuke phalaenopsis-ijsjes

Gelukkig hebben we de foto’s nog!

Wilt u nog eens terugkijken naar wat er gemaakt is de afgelopen weken? Of bent u zelf nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is met phalaenopsis, dan kunt u hieronder alle foto’s bekijken.

Zegt het voort: “Phalaenopsis, geeft kleur aan jouw wereld!”

Bloemenhuis Lobelia uit Naarden ging aan de slag met vakantie en zonnebrand

Alle deelnemers bedankt: Voor jullie toegezonden foto’s, berichten op Facebook en Instagram en vooral voor jullie enthousiasme en vindingrijkheid!! En… wie weet… tot een volgende actie bij BabStar.nl!

Met dank aan: De Takkenwijven, Bloemenatelier de Tulp, De Paladijn, Flow Bloemisten, Bloemerie88, Bloemen Korbeld, Amfora, Degroote Bloemen, Bloemenhuis Lobelia, De Mengerij, Bloems Overloon, Jorun Huybrechts, Stijl Strijker, Bloum bloemen en sfeer, Bjorn en Marieke’s bloembinderij, Art of Flower, Manon Nierop Flowers, Flora Bloemisten, Bart van Well.

Op zoek naar inspiratie voor andere bloemen en planten? Kijk hier: