Samen in actie voor Oekraïne

7 maart 2022

Heeft u de radio aanstaan? Vandaag, maandag 7 maart, is de gezamenlijke actiedag op de radiostations: Samen in actie voor Oekraïne.

Natuurlijk dragen wij daar ook graag een steentje aan bij. Inkoper John kocht vanmorgen speciale actierozen van SK Roses. Deze leverancier heeft vanmorgen bossen, met 5 gele en 5 blauwe (Avalanche+)rozen uit de SK Make-Upz serie, beschikbaar gesteld voor de actie. Een groot deel van de opbrengst gaat naar giro 555 voor hulp aan de bevolking van Oekraïne.

Deze rozen, de Make-Upz Proudz Ukraine roses zijn per bos te koop in de webshop van BabStar.nl. Ook wij maken een bedrag van de opbrengst van deze rozen over op Giro 555.

Over de Make-Upz rozen staat op de website van SK-Roses: “Make-Upz is een unieke decoratie op de rozen van SK Roses, waarbij gebruik wordt gemaakt van materialen die niet schadelijk zijn voor het milieu, de consument en onze rozen.”

Start u ook een actie in uw winkel?

Laat het ons weten: Tag ons via social media. We zullen alle berichten delen!

Laatste Nieuws: SK Roses heeft een bedrag van maar liefst : € 14.000 overgemaakt naar Giro 555 als resultaat van deze actie!

Vrouwendag 8 maart

Woensdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Het thema van dit jaar is: Solidariteit. Laten we met z’n allen solidair zijn met de vrouwen in Oekraïne en ze met de opbrengst van deze rozen laten weten dat we ze steunen!