Phalaenopsis-actie update

2 juli 2020

Phalaenopsisactie week 2

De tweede week van de phalaenopsisactie is alweer voorbij. De deelnemers raakten geïnspireerd door de mooie phalaenopsis van Ichtus Flowers, waren enthousiast en zaten ook deze week vol goede ideeën. Weer zijn er fantastische creaties gemaakt door de twintig deelnemers!

Veelzijdige Phalaenopsis

Op de website van Ichtus Flowers is te lezen dat er vele mogelijkheden zijn om te werken met phalaenopsis. En inderdaad: Wat kun je veel kanten op met deze mooie vlinderorchidee!

Kijk en oordeel zelf. Van mooi opgemaakte vazen tot ijsjes, van fleurige haarbanden tot een drijvende flamingo, alles is mogelijk met Phalaenopsis!

Versieren maar!

Of… (zoals Gea en Jan van de Paladijn laten zien) Je kunt er zelfs je collega mee versieren!

Met dank aan: Bloemenatelier de Tulp, De Paladijn, Flow Bloemisten, Bloemerie88, Bloemen Korbeld, Amfora, Degroote Bloemen, Bloemenhuis Lobelia, De Mengerij, Bloems Overloon, Jorun Huybrechts, Stijl Strijker, Bloum bloemen en sfeer, Bjorn en Marieke’s bloembinderij, Art of Flower, Manon Nierop Flowers, Flora Bloemisten, Bart van Well.

Volg de actie via social media!

Wil je nog meer inspiratie? De actie is te volgen op social media: Facebook en Instagram via de hashtags: #phalaenopsis #ichtusflowers #babstarpuntnl

Volg jij ons al? Doen!